Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Znacie kogoś kto ma jakiegoś psa i chciałby oddać?

Polecane posty

W zasadzie nie mam specjalnych wymagań poza jednym: - ma to być pies łagodny i pozbawiony agresji - chciałbym, żeby nie był wykastrowany (dla mnie to wbrew naturze) - najchętniej suczkę, aczkolwiek jak to będzie pies, to nie ma problemu

nie utrzymasz go/jej i będzie Ci się ruchać na spacerach z innymi psami :-P wbrew naturze jest trzymanie zwierząt w domu cwaniaczku

Gość wierna_2012
whedif daj mu spokój :( śmieszny love :*

Znaczy się nie wiem jak to wygląda. Ja swojego psa znalazłem i zaadoptowałem i nie badałem genitaliów i nie wiedziałem, że psy nie kontrolują nad temperamentem. Mój zawsze był spokojny.

Gość strange girl
Ja mam psa piecioletniego i ciagle jest prawiczkeim:)

Gość wierna_2012
mój byl przez 13 lat prawiczkiem

Gość strange girl
Z psami jak z ludźmi, nie tak łatwo. Chyba, ze takie bezpańskie, niczyje, wyprane z wartości, to wtedy im wszystko jedno.

Z czasem pies się przyzwyczaja do nowego Pan. Tylko nie chce brać żadnych psów-oszołomów, które w innych ludziach widzą tylko cele do ataku. Nie znam się na tresurze, potrafię nauczyć tylko dawać łapę i siadać, dlatego chce łagodnego.

Gość wierna_2012
moj tylko raz wskoczyl na suczke ale zdjelam go z niej :(

mam dość dużo doświadczenia z psami i polecam ci wziąć psa ze schroniska. Najlepiej suke są bardziej się przywiązują do mężczyzn, a ze schroniska dla tego że psy które wychowywały się w ciężkich warunkach jak sie już przyzwyczają do właściciela są bardzo wierne i wdzięczne.

Łagodność to spaniel afgański. Obecnie właśnie mam takiej rasy chodź wziąłem ją z przytułku. Wybitnie łagodna lubi pieszczoty tylko z góry daje ci ostrzeżenie że te psy potrzebują Duuuuuuuuuuuuuuużo ruchu i zainteresowania

Gość moj znajdek
jest spokojny :) ale nie oddam go nikomu przesliczny kundelek pieszczoch do tego :)

Pójdź do pobliskiego schroniska i wyprowadź jakiegoś psa na spacer. Spełnisz dobry uczynek i może akurat przypadniecie sobie do gustu ;)

Gość lkljhnk.
tobie niedorozwoju nawet szczura bym nie powierzyl