Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyskotekowa4534231

W co się ubrać na dyskotekę?

Polecane posty

Gość dyskotekowa4534231

Na dyskotece nie byłyśmy już kilkanaście lat, wybieramy się w przyszly weekend i nie mamy pojecia w co się ubrać? Ja mam 32 lata, siostra 28. Co teraz młodzież ubiera na imprezy?

Gość ubierz to w czym
sie czujesz ok i to co lubisz nosic

Istnieją zasiłki ale należy przepracować rok Ja uważam tak że państwo powinno dawać bezrobotnym 3,5 tysiąca pensji oraz Płacić za: - prąd - gaz - telefon stacjonarny - wode - mieszkanie/podatek od domu/czynsz - spłacać kredyty - abonament radiowo-telewizyjny - cyfrowy polsat/cyfra pus czy inna telewizja satelitarne a nawet kilka - oprócz tego powinien zapewniać wikt i opierunek - spłacać raty za pralke, lodówke czy telewizor - kupować wyżewienie, napoje - kupować ubranie - opłacać zabiegi sterlizacyjne, tabletki antykoncepcyjne i prezerwaty(tylko dla tych co używają) - oraz dawać pieniądze za każde nowonarodzone dziecko(25 tysięcy miesięcznie) - umeblować mieszkanie (remonty,i tego typu rzeczy) z własnej kieszeni - opłacać weterynarza dla zwierząt - opłacać sprzątaczke i kucharke(oraz obiady w restauracjach ludziom bezrobotnym) a nie kazywać ludziom idź do wawelu zapie**alać za marne grosze

Gość ghjklkjhgffg
ubierz spodnie np ze skory czarnej jakas fajna luzna bluzka kopertowka szpilki w droge:D

Gość hit the road Jack
moim zdaniem najlepiej jakąś małą czarną i szpilki, i delikatny makijaż - bynajmniej ja tak lubie, skromnie i stosownie do każdego wieku

Gość młodzież ;-) ;-) ;-)
poprawiłaś mi nastrój ;-) to zależy od dyskoteki, czy raczej spęd dzieciaków czy dla starszych imprezka. Ja bywam czasami potańczyć z koleżankami, czasami z mężem, wybieramy takie dyskoteki, gdzie bawi się starsza "młodzież" ;-) Ubieram się różnie - spodnie+bluzeczka, sukienka krótka, ale raczej "normalnie".

Gość dyskotekowa4534231
Dzięki za odp. :)

Gość Znany Talib
pod żadnym pozorem nie zakładać majtek

Gość Annnnaaa
coś żeby można było szybko ściągnąć w kiblu :classic_cool:

Gość lopae
nie zapomnijcie o kondomach i znajdźcie miejsce blisko toalety

Gość kijuhytg
Zależy jaka to dyskoteka, ale ogólnie ubierz się tak, jak Ci wygodnie. Chodzę czasem na takie imprezy i dziewczyny ubierają się różnie - niektóre w trampki, luźne koszulki i legginsy/dżinsy, a niektóre w krótkie sukienki i szpilki. ;)

Gość gość
w co bys sie nie ubrala to na darmo twoja fatyga ministra i tak nie poderwiesz :-P DLA TAKICH SZAMCIARZY TO czarne spodnie i golf

Gość gość
Załóż: bluzkę przed pępek w neonowym kolorze, róż lub pomarańcz, dżinsową miniówę, rajstopy kabaretki, koniecznie białe kozaczki, oczy podkreśl niebiesko-zielonym cieniem, włosy natapiruj, doklej tipsy i voila! (możesz też skropić się perfumą Być może z kiosku)

Gość gość
Ja ide bez majtek i bez biustonosza bo mam stojace cycki a do tego ubieram przezroczysta bluzke zeby bylo widac sutki,