Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaagda

jak to u Was jest po zmianie czasu?

Polecane posty

Gość magdaagda

o której kładziecie dzieci spać? jak dziecko chodziło spać np. o 20, to dzisiaj też położycie o 20 czy o 19?

Gość hej koleżanko
Moje wstawało o 6 więc dzisiaj na nogach od 5:) ale o 7 po nowym czasie, po śniadanku uciął sobie drzemkę 2 godziny Wieczorek chodził spać o 8 więc położę Go już chyba po nowym czasie

Gość trybbby
ja kładę dzisiaj godzinę wcześniej. od jutra po nowemu.

wstały o swojej godzinie, czyli 1h wcześniej, ale pojutrze już się przestawią i będzie po staremu, dziś i jutro nadrobimy pół godziny i szlus:)

Gość Solessska
Moja wstała zamiast o 10 to o 9. Potem drzemka powinna byc o 13 i brzęczała o 12 :( ale przeciągnęłam. Kolejna drzemka o 18 tez brzeczała o 17 i też przeciągnęlam godzinke musowo. Zawsze kładzie sie o 23 i tak dzisiaj zrobie :) nic nie zmieniam bo oszalec idzie pewnie dwa dni i sie dostosuje :)

Gość SoleEeee
Moja wstała zamiast o 10 to o 9. Potem drzemka powinna byc o 13 i brzęczała o 12 :( ale przeciągnęłam. Kolejna drzemka o 18 tez brzeczała o 17 i też przeciągnęlam godzinke musowo. Zawsze kładzie sie o 23 i tak dzisiaj zrobie :) nic nie zmieniam bo oszalec idzie pewnie dwa dni i sie dostosuje :)

Gość zonaKraka
Mój na szczęście został w starym rytmie- na szczęście, bo późno wstawał, późno miał drzemkę i późno zasypiał na noc, a dzisiaj już po pierwszej drzemka.

też się nad tym zastanawiałam :P w sumie to chciałam syna przetrzymać z 10min tak co dnia aż dojdzie do swojej godziny ale mały ząbkuje i w ciągu dnia mało spał więc nie miałam takiej możliwości. jutro nad mim popracuję :)

Gość ojtam ojtam
a jak dziś? My na nogach od 5:40.. nienawidze tych zmian czasu