Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bozenam90

czy zaniepokoila by was taka sytuacja

Polecane posty

Gość bozenam90

chlopak pokazywal mi zdj na swoim telefonie i nagle na kilku zdj ( o ktorych zapomnial) zobaczylam dziewczyne (sylwetka od tylu)- jego kolezanke z pracy , on tlumaczyl ze to byly tylko zarty, ze ona i tak kogos ma, czy to niepokojacy sygnal , ze robi zdj innej i ma je w telefonie? ;/ zapewnia mnie ze to nic pytanie zarowno do dziewczyn,jak i facetow

Gość Segon
Chcesz z nim zerwać z tego powodu?

Gość bozenam90
oczywiscie ze nie,ale zasial w mojej glowie watpliwosci

Gość bozenam90
czytaj ze zrozumieniem ;/ zdj innej dziewczyny w telefonie chlopaka ,on mowi ze to byly tylko zarty,ze to nic nie znaczy

Gość asbis
wiem o co chodzi, u kobiety w tym momencie odzywa się dzwonek i zapala światełko, kobieta inaczej podchodzi do takich spraw i emocjonalnie, na zasadzie CHOLERA JASNA, TEN CAP MNIE ZDRADZA Z KUMPELĄ Z PRACY, NO CO , czy jestem od niej gorsza i tzytzki mam za małe, no muszę tą szmatą potrząsnąć zdrowo aby się odwaliła od mojego Miśka a dla faceta to jest tylko koleżanka z pracy i nic więcej, z którą można pobaraszkować w ubikacji w godzinach pracy

Gość kolejny burak wsiowy
no raczej tak, bo widocznie mu się ta dziewczyna podoba, ale jeszcze o niczym nie wie, skoro jej od tyłu robił zdjęcia. Robił to cichaczem. Wpadła mu w oko i niech się nie wykręca, bo ma na nią chęć. Dupek i do tego kłamczuch. A nie wypierał się jeszcze, że to nie on robił te foty ,tylko kolega?