Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu.kolejny.z.nas

bycie prawiczkiem po 20 roku życia to jak wyrok śmierci

Polecane posty

Gość znowu.kolejny.z.nas

Chodzi mi tu nie o sam fakt "zamoczenia", lecz o ogólną nieśmiałość względem kobiet, kompleksy i niską samoocenę. Nigdy w życiu nie byłem w związku, nie całowałem się, za rękę trzymałem panny tylko w żartach (tak samo przytulaniee). Po prostu wydaje mi się, że dzieli mnie za duża przepaść względem rówieśników. Mieć prawie 21 lat i nie mieć żadnych bliskich kontaktów z plcią przeciwną - to musi wywoływać podejrzenia... Przecież dzieli mnie co najmniej 4-5 lat przepaści emocjonalnej względem kolegów i koleżanek! Chyba zdechnę w samotności... Czuję, że wszystko stracone: mieszkam w maleńkiej wsi na odludziu, robię studia bez perspektyw na wyrwanie się z tej dziury, moi rodzice nie dość że nie są zbyt majętni to jeszcze traktują mnie jak małolata, a znajomi zaś zamiast pomóc się przełamać kręcą za mnie beke jaki ja to nie jestem ciota...

Gość nie weidziałeś jak u nas jest?
witamy w Polsce...

Gość aliennna
mozna isc do burdla zmoczyc kuktasa

Gość taa, jasne
i potem miej kompleksy z powodu ze nie stac cie na poderwanie wiec musisz walic za kase...

Gość KPAKOB
Jesteś z 92 roku tak jak ja i uważasz że nie masz szans przez brak doświadczenia? Ja tak nie uważam o sobie, chociaż ja byłem przez długi czas otyły, przez co nieatrakcyjny dla nastolatek. Dopiero niedawno zacząłem ćwiczyć i spadać z wagi. Będę się podobał jak schudnę i myślę że to załatwi wszelkie inne mankamenty. Jeżeli ten trend się utrzyma to do 21 r. ż. się wyrobie i nie będzie mój stan aż tak podejrzany dla lasek. A dodam że chcę zrobić coś nieprawdopodobnego. Chcę się znowu starać o laskę, która mnie olała.

Gość aśka1221
Nic z tego nie będzie, nie zamoczycie, przegraliście życie.

Gość Scarlett24
No dobrze...a nie liczac niesmialosci to poza tym jest ok? dziewczyny Cię lubią? mozesz sie podobac? uwazasz ze jest o czym z Toba pogadac? no i czy jest taka dziewczyna ktora Tobie sie podoba i chcialbys z nia spedzic swoj pierwszy raz?

Gość kamil1979jgora
Nie wpadaj w histerię. Ja byłem prawiczkiem do 27 roku życia a teraz mam żonę i dziecko. Daj sobie parę lat na znalezienie dziewczyny, a jak Ci się nie uda to idź do lekarza po prochy. Ja tak zrobiłem, brałem prochy i po roku poderwałem dziewczynę, która jest obecnie moją żoną.

Gość prawiczki są tutaj
to nie zmienia faktu że przegrałeś swoją młodość.

Gość Esma150000
teraz to można sie spodziewać tylko prawictwa do końca życia

Gość prawiczki są tutaj
i z lektury forum, starszych stażem prawików można wyglądnąć w przyszłość jak to życie w cudzysłowie będzie wyglądać.

Gość prawiki są tutaj
Do wszystkich którzy uważają że życie prawiczka jest inne Życie prawiczka jest takie same jak innych ludzi z tą tylko różnicą, że nie prowadzimy życia erotycznego.

Gość znowu.kolejny.z.nas
W sumie to są dziewczyny, z którymi lubię rozmawiać i vice versa (tak samo faceci). Lecz niestety kontakt utrzymujemy tylko na uczelni, w weekendy każdy idzie w swoją stronę. Jest też jedna dziewczyna która mi się podoba, lecz jest zajęta xD. Żeby nie było, nie jest to jakaś super laska - ot zwyczajna dziewczyna jakich wiele. Nie mam ogromnych wymagań co do wyglądu, gdyż sam jestem świadomy swoich "ułomności" (wzrost poniżej średniej krajowej, szczupła postura, lekko trądzikowa cera, lekkie zakola)

Gość prawiki bez znajomych
i towarzyskiego też częstokroć nie.

Gość Ja wiem jedno
po sobie niestety, im później się zacznie tym gorzej... Najśmieszniejsze to to że powodzenie miałem zawsze jakieś tam, od podstawówki... ale nieśmiałość niska samoocena mi zrujnowały życie, teraz mam dziewczynę ale na wielu polach mam problemy, co prawda je rozwiązujemy ale kosztuje mnie to sporo czasu i nerwów...

Gość yola nieloyalna
wyjdź do ludzi a na pewno spotkasz drugą połówkę

Nie wmawiajcie ludziom, ze przegrali mlodosc bo deksu nie uprawiali. Sa jeszcze na ziemi ludzie dla ktorych takie wartosci sa cenne, na kazdego przyjdzie pora.

Gość niestety nie.....
jak ktoś nie jest juz nastolatkiem i nie ma nawet najbardziej infantylnego związku za sobą, to przez społeczeństwo jest traktowany jak trędowaty. Ma 20 lat i nigdy nikogo nie miał? - musi mieć coś z deklem, skoro żadna go nie chciała do tej pory.

Gość nie o to mi biega ziom
poprostu to, że gość nigdy nikogo nie miał powoduje, że nie czuje się pewnie w towarzystwie, więc stereotypowo zostaje zapamiętany jako "ciota". Zamoczenie u kurev nic tu nie da - dalej bd pojawiać sie kompleksy. Wy, "normalni" tracący cnotę mniej więcej w czasach liceum nas nigdy nie zrozumiecie...

Gość ghgfgfggh
Ty i Prawik-Stulej91 - podajcie sobie ręce:D

Gość młode prawiki są tutaj
młoda gwardia prawiczków na forum. Kuźnia kadr dla tego forum. ps. ja jeszcze nigdy nie zostałem potraktowany jako trędowaty przez społeczeństwo. Ale z drugiej strony to mnie nikt nie zna.

co studiujesz przykro mi ze idziesz moja droga zrob co kolwiek nie wiem co zaloz profil na badoo randkio2 idź na dziwki choc na imprezy jakie sie da rozmawiaj z dziewczynami nawet z kolezankami pchaj sie nawet tam gdzie cie nie chca pracuj nad wygladem nie poddawaj sie znajdz jakies zalety w sobie

Pierdolisz jak potłuczony. Jak mnie wqrwiają takie cioty. Ręce masz, nogi masz, rodzinę masz, internet masz - możesz się kształcić do wol i wybrać dowolny zawód. Jesteś wśród 15% szczęśliwców na świecie. Masz tyle raz więcej niż jakiś pierdolony czarnuch z afryki, który co prawda może sobie zgwałcić babę z siąsiedniej wioski, ale tak czy siak wkrotce zdechnie - z głodu, na AIDS, czy zajebany przez komando z sąsiedniej wioski. Albo na ciężkich robotach, po przymusowej rekrutacji do kopalni. ­ Tutejsze prawiczki to popierdolone kmioty. Prawiczkiem być nie wstyd, ale jęczybułą nie doceniającą tego co ma - jak najbardziej. Jaka dziewczyna chcialaby taką jęczącą pizdę? ­

Gość qweqwwe
CZLOWIENIU JAK BYM BYL PRAWICZKIEM PO 20 ROKU TO BY MNIE NIE BYLO NA TYM SWIECIE ;P

Autora powinno się zastrzelić. Nie dość, że głupi to nawet dobrego prowo nie potrafi zrobić. Tylko tlen marnuje.

Gość naniektorzy sa juz po 30 a
jeszcze inni nigdy moga nie byc zdolni do seksu...

Gość prawiki są tutej
To co myślicie o byciu prawiczkiem po 20 r.ż.?

Gość gość
Ktoś chętny na erotyczne rozmowy ze śliczną, młodą kuszącą, prywatne ogłoszenie dla miłych facetów, którzy mają ochotę na sextelefon do finałku, tylko ty i ja, tu i teraz. Jestem Beata, moje focie i kontakt są na: http://sex-rozmowy.pl/beata_sex_telefon.html Mam niebanalną fantazję, podniecam głosem, dodaję ostrości pojękiwaniem, gwarantuję, że zalejesz sobie dłoń cieplutką spremą

Gość gość
Seks sam nie przyjdzie trzeba poszukać. Ja na nimfomanki24.pl niezłą niunie zapoznałem