Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfdffdfds

Odkąd poznałam mojego (byłego już) faceta mam kompleks na punkcie wagi

Polecane posty

Gość sdfdffdfds

Całe życie miałam niedowagę. Było to moim olbrzymim kompleksem, bardzo chciałam przytyć, chodziłam nawet do dietetyków, ale wszystko na nic. "Zakrywałam" swojąchudość jak tylko mogłam i nie podobały mi się inne zbyt szczupłe dziewczyny. Teraz mam 21 lat. Zebrało mi siętrochętu i ówdzie, ale nie zwróciłam na to zupełnie uwagi (właściwie to mogępowiedzieć, że o tym nie wiedziałam). Odkąd zaczęłam z nim byćto niby żartem nazywał mnie pulpetem, pokazywał gdzie mam za dużo itd. Już nie jesteśmy razem ale mam poczucie, że jestem zbyt tłustawa (bo gruba to raczej za duże określenie). Widziałam zdjęcia, jakie "lubi" na Facebooku, i sąto bardzo chude modelki (zresztą on mi sam powiedział, że lubi chude, kiedy ja mówiłam, że mi sięnie podobają). W każdym razie teraz znowu sięsobie nie podobam, ale chodzi o nie zbyt niską, ale zbyt wysoką wagę. Podobają mi sięsuche dziewczyny (tzn nie chorobliwie chude, ale szczupło-chude) i im strasznie zazdroszczę :( Boję się, żebym nie wpadła w jakąśanoreksję... (zaczęłam ćwiczyć, biegaći mniej jeść) :O Czy ktośbył w podobnej sytuacji?

Gość sdfdffdfds
Jestem po obiedzie, w tej chwili to 47,5 a wzrostu mam niestety tylko 159 :( (zabiłabym za 175)...

Gość IU
Masz idealną wagę moja droga, nie myśl o tym, bo wpadniesz w paranoję, ciesz się jedzeniem i sobą, masz zdrową wagę, a jeżeli będziesz chudnąć to twój stan zdrowia może się pogorszyć. Jesteś szczupła więc nie musisz ograniczać jedzenia, ćwiczenia to zdrowy nawyk więc dalej ćwicz.

Gość sdfdffdfds
Właśnie najbardziej zależy mi na spaleniu tłuszczu, dużo o tym czytam (nigdy nie musiałam siętym przejmowaćwięc jestem w tym temacie zielona). Sama waga nie jest dla mnie problemem tylko własnie tłuszcz na brzuchu, ramionach, "boczki"

Gość sdfdffdfds
Tam wyżej podałam :)

ok juz widzę. to ja przy 160 ważę 57 i wyglądam normalnie (BMI 22). ty mając 10 kg mniej pewnie jesteś wychudzona, masz niedowagę. nie słuchaj się tego chłopaka buca bo się wpędzisz w choróbska i nie próbuj się odchudzać.

Gość sdfdffdfds
Czarna skarpeta, już z nim nie jestem, ale bylam pół roku i często to słyszałam (na początku jak to mówił to w ogóle nie zwracałam uwagi, albo wręcz traktowałam jako komplement - w końcu cały życie słyszałam od innych tylko "czy ty coś jesz?"). Ale właśnie przejrzałam zdjęcia, które robiłam ze znajomymi niedawno, i na większoścy wyglądam jak pyza :(