Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sosssssss

Banki juz czyhają na nasze pieniadze....

Polecane posty

za pare dni dostane umowe na stałe... nie wiem czy formalnosci juz zostały dopełnione ... ale mi juz z banku przysłali że ze wstepnych wyliczen moga mi zaoferowac pozyczke 42 tysiaki :D sa lepiej poinformowani niz ja :D ale jaja:D

Gość a takie coś.........
spierdalaj ślaski gejuchu

Gość nie ciesz sie
tak ja jak zaczelam prace to mi przyslali ze gwarantowana pożyczka 35 tys decyzja w piec minut.I poszlam z ciekwosci oczywiscie zobaczyc co beda mowic .I wiesz co mi powiedzieli ze niemożliwe jest dostac 35 tys przy zarboku 1500 zl.To sie zapytalam po co mi przyslali taka wiadomosc.Pani uprzejma mi powiedziala ze jak ktos jest w systemie bankowym to wysylaja wszystkim esemesy.Takze do tego kredytu spora droga bo minimum musisz wziac 6 wyplat :D

Gość bleuu
Wow....sOsssss....ty i teorie spiskowe???No,no....nie poznaje kolegi.:classic_cool:

Gość nie ciesz sie
Jak bedziesz mial czas to przejdz sie do banku i zapytaj z ciekawosci.Oczywiscie beda przeliczac ile placisz za mieszkanie,czy masz samochod (koszt utrzymania) i takie inne duperele z jedzeniem wlacznie i Ci wylicza.

Gość bleuu
sossss a ile zarabiasz ?

jak bede miał okazje to z ciekawosci wpadne... pozyczka mi jest nie potrzebna wole płacic gotówka ... oczywiscie jak narazie bo co raz to bardziej mysle o wiekszych wydatkach no ale luz