Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baliddani

Co o mnie kobiety myślicie?

Polecane posty

Gość Baliddani

Poznałem dwa lata temu kobietę, w której zakochałem się od pierwszego wejrzenia. Ona we mnie również. Dała mi do zrozumienia, że zauroczyla się, że mnie pragnie, że chciałaby się ze mną widywać i jeśli zechcę to będzie trwać. Bardzo się starała, przymilała się... I co tydzień widywała mnie z inną koleżanką. Początkowo reagowała smutkiem, potem złością. Potem znowu smutkiem, mówiła, że olewam ją. Wyznała mi , że chce zbliżenia, odsunałem ją od siebie, nie chciała przestać...Wyszedłem. Potem wyznałem jej, że zakochalem się w niej. Ona znowu chciała zbliżenia, oboje wystraszyliśmy się. Powiedziała, ze pociągam ją. Ja jej, że zawsze mi się podobała. Mijają dni, ona robi sceny zazdrości, twierdząc, że nie jest zazdrosna. Ja czekam i nie wiem co robić. Czy to moja wina, że jest jak jest ?

Gość fthdghkjlljl
nie szukam :classic_cool:

Gość Baliddani
Czu ti nikt nie siedzi? :(

nie rozumiem problemu, skoro spotykasz się koleżankami to ma prawo być zazdrosna... a o zblizeniui się nie gada tylko sie to robi, sorry ale gadasz trochę jak nieśmiały chłopaczek co nie wie co z czym się je