Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WERTGreeeegrl

SPIESZCIE SIĘ KOCHAC LUDZI - TAK SZYBKO ODCHODZĄ . . .

Polecane posty

Gość WERTGreeeegrl

I nigdy ich już nie zobaczymy - nigdy. ojciec odszedł rok temu - czas nie leczy ran - jest coraz gorzej, pusto , smutno. DOCEŃCIE TO ŻE RODZICE WAM ŻYJA

Gość kasiaruffffss
prawda,świeta prawda

Gość żal i tęsknota
U mnie w lutym będzie 6ty rok i każde święta są tragiczne. 1 listopada też dramat. Bardzo żałuje, że nie byłam lepszą córką. Mam sobie bardzo wiele do zarzucenia. To jest wciąż tak jakby mama miała w końcu wrócić. Jak mi się śni, to normalnie jak robi obiad, wraca z pracy, przytula... Jest ciężko.

Współczuję Wam...:( moi rodzice na szczęście żyją..mój dziadek nie żyje od 21 lat i powiem, że wciąż za nim tęsknię. I macie rację, bo może teraz bardziej niż wcześniej,gdy byłam dzieckiem.

Spieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą zostaną po nich buty i telefon głuchy tylko to co nieważne jak krowa się wlecze najważniejsze tak prędkie ze nagle się staje potem cisza normalna więc całkiem nieznośna jak uroczystość urodzona najprościej z rozpaczy kiedy myślimy o kimś zostając bez niego Nie bądź pewny że czas masz bo pewność niepewna zabiera nam wrażliwość tak jak każde szczęście przychodzi jednocześnie jak patos i humor jak dwie namiętności wciąż słabsze od jednej tak szybko stad odchodzą jak drozd milkną w lipcu jak dźwięk trochę niezgrabny lub jak suchy ukłon żeby widzieć naprawdę zamykają oczy chociaż większym ryzykiem rodzić się nie umierać kochamy wciąż za mało i stale za późno Nie pisz o tym zbyt często lecz pisz raz na zawsze a będziesz tak jak delfin łagodny i mocny Spieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą i co co nie odchodzą nie zawsze powrócą i nigdy nie wiadomo mówiąc o miłości czy pierwsza jest ostatnia czy ostatnia pierwsza ks.Jan Twardowski