Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enkepenkeee

cukierek albo psikus?jaki psikus podpowiedzcie:D

Polecane posty

Gość enkepenkeee

jak ktos nie da cukiera jakiego psikusa moga dzieci zrobic ?w zeszlym roku wrzucali siano do domu. w tym roku pierwszy raz bedzie chodzilo moje dziecko;o

Gość prowo jak nic zahasłowane!!!!
nasrac do papierka, podpalic i zadzwonic do drzwi i spierdalac:D

Gość Hssbska
ok dzieki zadobre rady

Gość zew ryczacej gesi
ja zamiast cukierka będę rozdawał obrazki z św

Gość hfhvfhm
co wy w glowach dzieci robicie? najpierw sie bawią i imprezują, robia sobie żarty ze zmarłych a potem prowadzicie je na cmentarz? troche kultury! w zeszłym roku dzieciaki zostawily mi ziemniaka u sasiadow tez... sprzątały klatke i z hukiem pogoniłam! co to za pseudoamerykańskie pogańskie obrzędy, albo jestes człowieku katolikiem albo ateistą, ja do kościoła nie chodze ale JA ŚWIĘTO ZMARŁYCH OBCHODZĘ A NIE ŚWIĘTUJĘ na zabawe jest czas przez okragły rok, wten jeden czas w roku dajcie ludziom spokój, to czas refleksji

Gość co za idiotka powyżej
dzień przed naszą martyrologią jest halloween , w czym problem , inny dzień inne święto

Gość hfhvfhm
tak? liczysz to w godzinach? że od północy jest już świeto zmarłych? teraz jestten czas kiedy odwiedza się grobi bliskich osób których się kochało, nie ważne czy jest to 1 listopada czy 30, ten czas to czas refleksji, na cukiereczki przebieranki bedzie czas w karnawale robisz dziecku wode z mózgu to sobie rób głupie te matki teraz...szkoda słów

Gość hfhvfhm
zastanow sie tylko jakich ty wartości uczysz dzieciaka? won! ze swoją macdonaldyzacja i nic nie wnoszącymi zabawami nie przywykłam do tego by niosąc kwiaty i znicze na grób rodziców mijać się na ulicy z klaunami

Gość nnnniiiiii
popieram my mamy swoje swieto dlaczego musimy wszystko malpowac od amerykanow? zwlaszcza ze te ich haloween jest strasznie przyglupie jak by do mnie przyszly jakies klauny, to powiedzialabym zeby sobie poszly do usa

A co wam zależy na tym aby dzieci miały trochę frajdy? Wyciąć wzorki z rodziną w dyni, przystroić gazetkę w szkole, przebrać się i dostać parę cukierków. Dzieci są szczęśliwe a wy chcecie im to zabrać. Potem rosną takie zjeby gdzie jakąkolwiek radość i inicjatywę duszono w zarodku.