Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***Plastyczka Bożenka***

Za co szanujecie Premiera Donalda Tuska?

Polecane posty

Gość mhjbvkjhbjh
za to z nosi wkladki podwyzszajace w butach a z kaczki sie smieje ze jest kurdupel :) Po prostu chlopak ma tupet

uważam , jak narazie nas przez kryzys suchą stopą przeprowadza. być moze to najlepszy po 89 roku Premier. historia ocenia zawsze z perspektywy czasu.

Gość Avp2
Kaczynski nie jest wcale maly, kiedys widzialem ujecie na tle innych pajacow z sejmu. Ma zle proporcje i za duzy leb i to robi takie wrazenie ze jest konus, ale np taki boni siega mu do brody chyba

Gość trueeeee
Jeżeli chodzi o moje polityczne przekonania, szczerze powiedziawszy opowiadam się za partią PiS :) Nie jestem zwolenniczką partii Pana Tuska.

zrobił , zrobił, tylko element wyborczy z dwoma zębami do zatrzymywania fusów od herbaty i gilem wiszącym u nosa z wrażenia , że upolował promocję w markecie tego nie trybi. Państwo nigdy nie kieruje się dobrej jednostki jakby motłoch chciał , kieruje się dobrem zbiorowości czyli Państwa. a element ma się dostosować.

Gość eoeknej
Ja jeste z Joshka, hestem Polak pochodzenia z Izrael, a premier mój tylko jeden Donald Tusk.

Gość ndujwduj
Też wolę Tuska niż Kaczora

A za co ich szanować jak i tak nic nie robią by pomóc tym którzy najbardziej potrzebują pomocy! Jeden dla drugiego jest wilkiem byle tylko się na stołku utrzymać!!

Gość tak dziecko
Tusk to gówno jak jego wyborcy a pisanie mniejsze zło, większe dobro lepszy, wolę to przejaw debilizmu i niskiej świadomości politycznej osobnika

Gość Anonim6285
nie interesuje mnie ten gosc i cala ekipa z rzadu na codzien mam inne rzeczy na glowie

Gość on jest rudy i sepleni
:o

mam tylko trochę zastrzeżeń do Rządu , że się z tymi dłuznikami cacka. widać ludzki jest ten Rząd czego nie jest uprzejmy motłoch pisiorkowy dostrzec

Gość Bożenka wyliż mu odbyt
do Gutekszoł-----> czy Ty jełopie myślisz,ze jak ktoś nie jest za peło jest za pisiorami??? Czy w PL sa tylko PO I PIS bucu????

Premier to człowiek twardy z zasadami. Za to go szanuje. Nie wyobrażam sobie żeby go nie było. Głosowałam na niego za pierwszej kadencji za drugiej i teraz też bym głosowała na PO. Szanuję również Panią Ewę Kopacz i prezydenta Pan Komorowskiego.