Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowe, szokujące info

Jedna z rodzin na własną rękę zleciła badania w USA. Wykazały obecność trotylu

Polecane posty

Gość mamy na to wyjebane
idz snuc teorie gdzie indziej

Gość ale ja też
Nie głosowałam na PIS i nie mam zamiaru , ale nie uwierzę w katastrofę tego samolotu . Uważam , że doszło tam do wybuchu , komuś na tym zależało. Nie uwierzę w taki rozkład samolotu po uderzeniu w brzózkę , nie jestem idiotką. Nie dziwię się tym rodzinom ,bo gdyby mnie taklie coś spotkało , też bym szukała winnych , a potem wymierzyła sprawiedliwość .

Gość moglo nawet
dojsc do wybuchu bomby atomowej , polakow to kurwa nie ineteresuje mamy inne wazniejsze sprawy dotyczace zycia a nie smierci obcych nam osob...

Gość ale ja też
A dlaczego nie interesuje ? ! Ktoś nas wybija jednego po drugim i ma mnie to nie interesować . Dziwne katastrofy i samobójstwa , a nikogo to nie obchodzi ? . To jest przyzwolenie !

Gość GrEjPia
Też uważam, że jesteśmy tchórzami, udajemy, że nic się nie stało :/ Nagrania z katastrofy, gdzie słychać polskie głosy, strzały, ujawnienie zdjęć zmarłych osób, zamordowanie osoby robiącej filmik na którym słychać strzały, zeznania pilota, który słyszał zupełnie coś innego, niż na skrzynce i tajemnicze samobójstwo bez listu pożegnalnego... Trotyl na ciałach zmarłych... Ale przecież nic się nie stało, po co zaprzątać sobie głowę smutnymi sprawami, przecież to nie dotyczy nas, naszych rodzin, tylko tamtych, jakiś, obcych więc co nas to obchodzi.

Gość dsfdsfsdf
daruj sobie, do lemingów nic nie dotrze 🖐️ prawda niebawem ujrzy światło dzienne, to pewne :)

Gość głosujcie na PIS
będziecie taki kabaret mieć codziennie.

Nie uwierzę w taki rozkład samolotu po uderzeniu w brzózkę , nie jestem idiotką. x x bo taki rozkład szczątków nie jest po zderzeniu z brzózką tylko z ziemią

Gość nie głosujcie na PiS
będziecie dalej mieć upragniony, błogi spokój (normalność) :classic_cool:

Gość moglo nawet
chyba ciebie wybija mnie ta tragedia poruszala 6 miesiecy teraz MY mamy nowe problemy i zmartwienia a nie jakis tam smolensk tragedia z PRZESZLOSCI. MY to nie kaczka dziwaczka ktora za kazdym rogiem widzi zamach spisek i KGB 🖐️

Gość moglo nawet
nie mam mózgu :(