Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedynkowa jedynka

avg--ochrona komputera zna sie ktos?

Polecane posty

Gość jedynkowa jedynka

mam pytanie,jestem laikiem w dziedzinie informatyki,ucze sie dopiero...sciagnelam sobie darmowa ochrone avg,mija ona za 5 dni i nie wiem co dalej?czy trzeba znow sciagac ten bezplatny program?chodzi mi o przedluzenie tej ochrony?ktos doradzi?

Gość jedynkowa jedynka
hej ho jest tu kto?

Gość terazzzzzz7
normalnie on jest za darmo na zawsze, jaka wersje sciagnelas?darmowa czy testowa?

Gość studentsocjologii323
najgorszy syf - po co anty wirus ja od 3 lat niemam - komp szybciej dziala nie zawiesza sie wlacz jedynie zapore firewall na co anty wirus = to bzdura od 3 lat mam sam firewall i zero zaden wirus nie dostal sie

Gość terazzzzzz7
ok, czyli testowa, musisz wejsc w panel bezpieczenstwa i w dziale usun i dodaj programy, nacisnij usun, powinny ci sie wyswietlic opcje, usun, kup, lub przejdz na wersje darmowa, wtedy wybierasz te wersje darmowa, u mnie tak bylo,ok

Gość prawepowiemwam...
ja tez nie mialam 3 lata, a kilka miesiecy temu zlapalam syfa, wlazl przez JAVE, ale syf moze wejsc tez przez kazdy inny nieaktualizowany program np. flash player i nawet nie bedziesz o tym wiedzial

Gość jedynkowa jedynka
hej,ja nie mam bladego pojecia czy to testowa czy darmowa wersja,wyswietla mi sie codzien kwadrat z napisem ile dni zostalo do konca ochrony i sa tam ikonki przypomnij pozniej i kup teraz...co mam zrobic?

Odinstaluj to badziewie i pseudoochronę. Jak chcesz legalnie i za darmo, to zainstaluj sobie "Comodo internet security premium". Jak dobrze poszukasz na ich stronie to prócz płatnej wersji jest wersja za darmo. Do tego możesz zainstalować darmową Avirę. Tylko Avira z Comodo sprawdza w czasie rzeczywistym pliki, więc trochę przycina na początku przeglądarkę www. No i przy starcie komputera Avira wyświetla reklamę.

studentsocjologii323 najgorszy syf - po co anty wirus ja od 3 lat niemam - komp szybciej dziala nie zawiesza sie wlacz jedynie zapore firewall na co anty wirus = to bzdura od 3 lat mam sam firewall i zero zaden wirus nie dostal sie - Ciekawe jak to wiesz skoro nie masz antywirusa? :D Lepiej się zajmij socjologią geniuszu :D 🖐️

Gość jedynkowa jedynka
Sathan---a to jest jakis darmowy program ochronny?

Gość Arek_AVG.pl
AVG Free 2013 to wystarczająca ochrona antywirusowa dla komputera domowego. Jest darmowy, nielimitowany czasowo, zawiera kilka dodatkowych składników zabezpieczających jak Identity Protection, antyrootkit i skaner poczty email, a do tego automatycznie się aktualizuje i regularnie (co tydzień domyślnie) automatycznie skanuje komputer.

Gość jhfdsugfusy
a czy moge bezpiecznie korzystac z bankowości internetowej mając tylko AVG Free 2013 ???