Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GingerRockAndRolll

Czuję się samotna na tym świecie.

Polecane posty

Gość GingerRockAndRolll

Moi przyjaciele nie mają dla mnie czasu... Niby mówią, że jestem dla nich ważna, a wychodzi na to, że coraz rzadziej się spotykamy. Jak przyjdzie gdzieś wyjść, to wychodzę często sama, bo brakuje mi kompana/kompanki. Niby ludzie są dla mnie mili, okazują mi wiele sympatii, ale dla kogo jestem tak naprawdę ważna? Sylwestra co roku spędzam sama...

Gość GingerRockAndRolll
W ogóle zastanawiam się, czy mogę wciąż nazywać przyjaciółką kogoś z kim widuję się raz na dwa, trzy miesiące. Rozumiem, że studia, że praca, że narzeczony, ale czy nie można znaleźć chwili dla swojej przyjaciółki?

Gość GingerRockAndRolll
Dlaczego tak jest, że teoretycznie mając znajomych, ba, nawet przyjaciół, czuję się niepotrzebna i opuszczona?

Gość GingerRockAndRolll
Moglibyście coś napisać...

Gość samuel l jackson 2
My Cie tu kochamy i potrzebujemy autorko wiec nie smuc sie i trzymaj sie cieplo :*

Gość GingerRockAndRolll
24. W ogóle mam już dość tego, że zamiast skupić się na swoim życiu żyję tylko tym, czy ktos mnie kocha, lubi, potrzebuje.

Gość mam dokąłdnie to samo
tylu znajomych mam, przyjaciół też mam. Ale jak przyjdzie co do czego to nikogo nie ma. Dziś sobie pomyslałam " kurde dawno gdzieś nie byłam, moze jakis spontan do baru na miasto na halloween wyjść. Napisze do X i Z" ale po chwili "aha, ale X ma faceta i jak mnie pamięć nie myli od 3 lat chodzą na halloween do znajomych, a Z ma też faceta i pewnie z nim bedzie spędzać czas. Tak więc kolejny wieczór sama spędze, bo przecież mam zbyt "mało" przyjaciół zeby z kims wyjśc.

Gość Heller
24 lata. No cóż, wszystko już jasne. Potrzebujesz mężczyzny. To jest twoje lekarstwo na samotność. I nic go nie zastąpi. Musisz tylko znależć jakiś sensowny egzemplarz. ;-)