Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Armaid

czy moja koleżanka jest bardziej atrakcyjna ode mnie? jak myślicie? (opis niżej)

Polecane posty

mojej koleżance już kilka razy chłopak wyznał miłość: raz na takiej wycieczce kilkudniowej na zamku (wyznał na gadu gadu), drugi raz kiedy jej koleżanka zapoznała ją ze znajomym swojego chłopaka-kacprem i kacper sie w niej zakochał (wyznał jej to ) i mało z tego, bo chłopak tej koleżanki też sie w niej zakochał. a jak pojechała pierwszy raz na obóz to dostawała karteczki miłosne a mnie jak byłam pierwszy raz to mówili mi że będę piękną kobietą kiedy będę miała 15 lat ( ale c=sie chłopak pomylił i zapomniał że już mam 15. ale wtopa!) czuje sie przez to mniej atrakcyjna niż moja koleżanka, pomimo iż mam zainteresowania i dbam o siebię. czy wy też tak miałyście kiedyś?

Gość to ja powiem że
''mówili mi że będę piękną kobietą kiedy będę miała 15 lat'' - 15 latka to jeszcze nie kobieta a dziewczynka .....

Gość hgjhg
Do książek gówniaro a nie głupie pytania 😴 Na podstawie tego, że jej dwóch gówniarzy powiedziało, że ją kocha a Tobie tak nikt nie powiedział mamy oceniać kto jest bardziej atrakcyjny? :o Boże, ja te gimbusy głupie, to jednak prawda co piszą na internetach

Gość to ja powiem że
nie wiadomo czy się śmiać czy płakać .... gimgówna ...

Gość psitekkjfh
golisz slimaka ?

miałam napisać na końcu "proszę nie pisać głupich odpowiedzi" ale powstrzymałam sie bo myślałam że ma ktoś troche kultury sobistej ale widać ktoś taki jak hgjhg i to ja powiem że to chyba słowo "kultura osobista" jest im obce. jak chcą to niech napiszą a im przedefiniuje

Gość hgjhg
Wolę okazywać innym brak kultury osobistej niż kompletny brak mózgu 😴 Kiedyś drogie dziecko przypomnisz sobie co wypisywałaś na internecie i zadumasz się głęboko nad swą głupotą. Ale nie martw się, ja tę parę lat temu w gimnazjum też byłam głupia 🖐️

Gość to ja powiem że
dziewczynko masz dziecinne rozumowanie i tyle .... jak na podstawie tych idiotycznych sytuacji, które opisałaś można określić atrakcyjnośc ? ?

Gość 98guohhnj
na głupie pytanie oczekujesz mądrej odpowiedzi? no way!

Gość 98guohhnj
1. nie możemy wiedzieć czy jesteś atrakcyjna, czy twoja koleżanka jest atrakcyjna, jak i tego, która jest bardziej /mniej atrakcyjna jeśli was nie widzieliśmy. te kilka faktów o których napisałaś to stanowczo za mało, żeby to wiedzieć 2. jaki masz problem? jeśli uważasz że jesteś atrakcyjna to jakie znaczenie ma to, czy twoja koleżanka jest ładniejsza czy nie? musisz być od niej lepsza czy co??

Gość psitekkjfh
ok, Czy depilujesz swoj wzgorek lonowy lub psitke i odbytnice ?

hgjhg złotko nie jesteś anonimowa, a poza tym moja droga nie jestem już w gimnazjum:) a wyrażać mogłabyś się jednak trochę inaczej a z innym stwierdzeniem też sie nie zgodze. jesli ktoś źle zinterpretował pytanie albo w ogóle nie czytał to jak może mówić "na głupie pytanie głupia dop." hę? no jak?

Gość hgjhg
Ojej, to straszne, nie jestem anonimowa? :O Ktoś mnie zlokalizuje i wyśle pogróżki w stylu "Jesteś niekulturalna i spotka cię za to kara"? :D A jeżeli skończyłaś już gimnazjum i takie bzdury piszesz to już faktycznie chyba nie ma dla Ciebie ratunku :o Ciekawe jak można zinterpretować pytanie "Czy moja koleżanka jest bardziej atrakcyjna ode mnie?", jest na pewno mnóstwo możliwości. Pytanie jest głupie, pogódź się z tym 🖐️ Już nie biorąc pod uwagę tego, że samo pytanie o coś takiego ludzi, którzy nie widzieli Was na oczy i mają się wypowiadać na podstawie jakichś debilnych sytuacji rodem z podstawówki w dodatku rozgrywanych przez piętnastolatków jest naprawdę skrajnym idiotyzmem :)

Gość wrzuc fotki swoje i kolezanki
to ci powiem ;)

hgjhg sama jesteś skrajnym idiotyzmem. skończmy już tą dyskusję bo to nie ma najmniejszego sensu. może i zadałam pytanie na podstaiwe podstawówki a ty odpowiedziałaś na podstawie przedszkola. nie wiem co gorsze jedna użytkowniczka kafeterii (tylko jedna mądra) powiedziała że miała to samo. pytanie zadała "co sądzicie o tej dziewczynie" a tam było o młodej molestowanej dziewczynce, to były tak samo durne odpowiedzi jak tutaj. to już schodzi na dno. poprosiłam koleżanke, która ma konto na zapytaj.onet.pl żeby zadała identyczne pytanie (ode mnie) i prosze jakie mądre odpowiedzi: http://zapytaj.onet.pl/Category/008,010/2,22139300,Czy_moja_kolezanka_moze_byc_bardziej_atrakcyjna_ode_mnie.html patrz i ucz sie

Gość hgjhg
Wszyscy tutaj Ci piszą, żęś głupia, więc już lepiej Ty zamilknij i się nie pogrążaj :) Oczekiwałas odpowiedzi "Tak, jest bardziej atrakcyjna, bo chłopcy ją lubią bardziej niż Ciebie"? :D To rzeczywiście byłaby odpowiedź na wysokim poziomie! Bo przecież Kacper się w niej zakochał! I dostawała karteczki miłosne na obozie! Na podstawie tych informacji mogę wysnuć wniosek, że jest niezwykle ponętna i seksowna 😴 Ty niestety dowiedziałaś się tylko, że kiedyś będziesz piękna co niewątpliwie świadczy o tym, że jesteś średnio atrakcyjna. Czy to jest poważna odpowiedź? :classic_cool:

hgjhg o.k. no rozumiem. nie spodziewałam sie samych odpowidzi typu "tak jesteś piękna" ale nie chciałam też być obrażana