Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsjkahfk

PUSZCZANIE BĄKÓW PRZY CHŁOPAKU

Polecane posty

Gość dsjkahfk

Dziewczyny to troche zenujący temat ale mnie to meczy...otoz spedzamy z moim chłopakiem odsyc czesto noce razem, albo on u mnie zostaje albo ja u niego..no i niestety tej nocy tak sie zdarzyło, ze sobie spimy i neistety jeden bąk mi sie wymsknął, ale taki glosny ( normalnie mi sie to nie zdarza, tym bardziej przy nim - nigdy, musiałam cos wczoraj zjesc) ale ten jeden to jeszcze jakos..bo sobie pomysłam , pewnie spi , nie slyszy...ale potem był drugi i trzeci ....zenujące, on nic nie powiedział..ale na pewno słyszał... boje sie ze go do siebie troche obrzydziłam ..

eee tam , nie przejmuj się:) wiedz, że on jeszcze gorsze puszcza;) wszyscy tak mamy;) zdarza się nie przejmuj się, i nie katuj myśleniem o tym.

Gość Stary Marych
ale baki to norma, każdy je puszcza... wiem że może jeszcze teraz się wstydzisz, bo się boisz co on sobie pomysli o Tobie... ale z drugiej strony - wydaje Ci się, że facet nie wie, że pierdzisz? przecież wie, że jesteś człowiekiem ;) zresztą pomysl sobie, że za kilka lat takie rzeczy będą na porządku dziennym... i może teraz sobie tego jeszcze nie wyobrażasz, ale zapewniam, że jeszcze się będziecie wspólnie śmiali z tego jak to było na początku znajomości, że każdy trzymał zwieracze na uwięzi, a teraz to bąki latają :P

Gość sdrtghuj
up

Gość śmierdząca 5
Witam dziewczyny! Gdy jestem w pracy, i siedzę przy jakimś chłopaku, zawsze chcę puścić bąka. Raz nawet gdy siedziałam z dostojnym mężczyzną, bąk mi się z d**y sam wymknął. Facet popatrzał się i za chwilę poszedł do swojego gabinetu:). Pomóżcie