Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malvvvinnna

DZIEWCZYNY, KTÓRY MODEL TYCH SPODNI ZAMÓWIĆ? POMOCY! ZARA

Polecane posty

Gość malvvvinnna

CHCIAŁAM KUPIĆ SPODNIE W KOLORZE WINA, ALE NIE WIEM , NA KTÓRE SIĘ ZDECYDOWAĆ NIBY SĄ BARDZO POODBNE, ALE JEDNAK NIE MOGĘ SIĘ ZDECYDOWAĆ W OBU PRZYPADKACH CHODZI O KOLOR BORDOWY http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-W2012/287002/991505/SPODNIE%20SKINNY http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-W2012/287002/902009/SPODNIE%20SUWAKI

Żadne z nich nie są to spodnie eleganckie ani dobrej jakości. Bardziej podoba mi się kolor "skinny", ale w składzie więcej materiałów sztucznych. Podsumowując, nie zdecydowałabym się na żadne.

Jak bym miała wybierać to te pierwsze...nie wiem , może to wina niezbyt ładnych nóg, ale , ale te drugie brzydko sie układają i sa ciemniejsze. Ale to kwestia gustu.

Gość dr igizizggi
kup pierwsze, są dłuższe, te drugie beda wygladac na przykrotkie (mam podobne do tych drugich i wlasnie tak przykrotko wygladają). polecam new look, co chodzi o spodnie w kolorze burgund :P

Gość kafeteria kafffeteria
mi sie podobaja obie pray, mała róznica, weź te tańsze

Gość 180 zł za takie spodnie
???? przecież za tą cenę możesz znaleźć porządne jeansy Lee, Levis- które wytrzymają lata! a nie chiński ciuszek z naszywką ZARA

Gość CoTyNiePowiesz
wyobraź sobie że nie każdy chodzi w jeansach

Wzięłabym te pierwsze. Swojądrogą, mam dwie pary rurek z Zary i przyznam, że jestem zadowolona (idealnie na mnie leżą) Popatrz też w Levisie, majądobre spodnie

"???? przecież za tą cenę możesz znaleźć porządne jeansy Lee, Levis- które wytrzymają lata! a nie chiński ciuszek z naszywką ZARA" Ja mam swoje jużod kilku lat i nie wyglądająna znoszone, są w bardzo dobrym stanie :)

moim zdaniem to badziewie, takie rurki już za 2 miesiące nie beda modne, ale jak kto lubi

180 za takie spodniie- powiedz mi dziewczyno gdzie ty za 180 zl kupisz levisy albo lee? bo ja za jedne z tanszyc modeli placilam 299 zl? powiedz mi w ktorym sklepie kupujesz je za 180 to juz tam lece!!!!!!!! hahahahah

ja w tk maxxie kupiłam bardzo ładne, porządne , grube wranglery za 119 zł :)

Gość CoTyNiePowiesz
tylko że tk maxx to outlet i przeważnie mają tam starsze modele, a po drugie na całą Polskę jest raptem kilka sklepów, a nie każdy będzie jechał 200km żeby kupić taniej spodnie