Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michalekk_pe

Czemu ludzie udają katolików

Polecane posty

Gość Michalekk_pe

czy to jest modne chodzić do kościoła ? czy boją się złej opinii u sąsiadów ... śmieszy mnie fakt iż po kościele zapierdalają prosto do sklepu a ich wiara zabrania pracowania w dzień świety ;d haha ps: jestem ateista i dobrze mi z tym !

Gość hhhjukijiujk
mysle ze każdy w chwili lęku przed czyms nagle zaczyna udawac jaki to on nie wierny Bogu. Ja nie wiem ,nie umiem sie określić.Nie chodze do kościola bo nie wierzę w kościół. Boga? zukam w sobie w ludzich i wogole wszędzie.Ale nie wiem czy go znalazłam czy nie.Jestem zagubiona !

Gość lolazkola
ja tam do kościoła nie chodzę bo tam pełno wilków żyję ale raczej staram się żyć tak jak nauczał Jezus

Gość GDY ZACHORUJESZ WÓWCZAS
Zaczniesz wierzyć.Jak trwoga to do Boga!!!!!! Znam bardzo dużo takich np.Krawczyk Krzysztof wielki śpiwok.

Gość lolazkola
ateizm to pogaństwo 21 wieku :( ale według listu do rzymian dobry ludek ateista i tak pójdzie do nieba gorzej mają ci sataniści

Gość cleonila 3223
lolazkola Przecież nie ma piekła ani nieba. To wymysł kościoła -jeszcze z czasów średniowiecza-w celu podporządkowania sobie prostego ludu

Gość cg
kazdy robi to co lubi

Gość lolazkola
"Przecież nie ma piekła ani nieba." niestety ale jest i nie tylko podaje to kościół przed chrześcijaństwem byli żydzi i oni też w to wieżą oprócz Jezusa oczywiście bo oni jeszcze czekają na mesjasza co do diabła na pewno ta menda istnieje i to nie jest wymysł czy alegoria zła to jest byt

Gość cleonila 3223
lolazkola ""Przecież nie ma piekła ani nieba." niestety ale jest i nie tylko podaje to kościół przed chrześcijaństwem byli żydzi i oni też w to wieżą oprócz Jezusa oczywiście bo oni jeszcze czekają na mesjasza co do diabła na pewno ta menda istnieje i to nie jest wymysł czy alegoria zła to jest byt" Ech, taka duża dziewczynka a wierzy w takie bajki...