Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1888nachacojejkupic

prezent na 18-tke co kupic??

Polecane posty

Gość 1888nachacojejkupic

to kuzynka mojego męża...bardzo bogaci ludzie,dziewczynka ma praktycznie wszystko:/ impreza w elegenckiej restauracji... my przeciętni ludzie... możemy przeznaczyć na prezent tylko 300 zł...proszę poradzcie co mozna za to kupic....

Gość 1888nachacojejkupic
pomysł fajny tylko....ze....ona zapewne te prezenty bedzie otwierala publicznie, beda tam ludzie z tzw elit i glipio bym sie czula jakby wszyscy "bogacze dorobkiewicze"patrzyli, ze kupilsmy smieszna bieliznę

Gość diewocka
a znacie ją tak zeby powiedziec co lubi, jej hobby. nie wiem ciezko... moze jakąś złotą zawieszkę

Gość 1888nachacojejkupic
no chyba tak zrobię... wstępnie myślałam o kolczykach takich delikatnych małych ale nie wiem czy do 300zl sie zmieszcze...ogladalam na stronie apartu itp to takie ladne powyzej 300 zl ehh

Gość 1888nachacojejkupic
dziewczyna od wielu lat tańczy tzn wystpeuje publicznie itp....dancehool, jakies tam inne te nowoczesne tance

Gość 1888nachacojejkupic
może pojde porozglądam sie w mniejszych niefirmowych salonach jubilerskich tam powinno być taniej... masz racje nie jestesmy chrzestnymi... ale glupia sytuacja bo my sie z groszem liczymy jako jedyni bedziemy jako przecietni.... rodzina zmanierowana.... dziewczyna jest w porzadku nie jest nafoszona paniusia

Gość diewocka
to napewno-idz do mniejszych jubilerskich sklepow nie sieciowych bo w takich placisz za marke. mysle ze wlasnie kolczyki delikatne plus zawieszka. zawsze sie przydadza.

Skoro dziewczyna nie jest napuszona i zmanierowana,to na pewno bedzie zadowolona z tego co jej kupicie,bo w koncu to prezent dla niej,a nie dla rodzicow.Najwazniejsze,zeby ona byla zadowolona,a reszta sie nie przejmujcie

Gość 1888nachacojejkupic
macie racje-dzieki:)nie bede sie przejmowala ich opinia wazne aby mlodej sie prezent spodobal