Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

czy to normalne zastanawiać się kogo kocha się mocniej?

Polecane posty

chcę wiedzieć czy określanie faworytów w rodzinie jest normalne czy też chore...bo ja to z domu wyniosłam i nie wiem czy to chore czy każdy tak ma... jednak wiele ludzi potrafi określić kogo z rodziny bardziej kocha... świadczy to, że są też nienormalni, czy może przykra jest to prawda, że to normalne, że ludzie ustawiają priorytety wśród najbliższej rodziny?? umiecie powiedzieć kogo z bliskich kochacie bardziej lub mniej?;-(((( nie wiem co myśleć o sobie i swojej sytuacji rodzinnej...tak miało być jak było, to normalne, czy raczej było to chore, a u normalnych nikt nie zastanawia się kogo kocha bardziej kogo mniej???...

Gość fhafhsggss
nie, jestes pierdolnieta, idz sie leczyc

Gość 798******
Ja najbardziej kocham dzieci (2 tak samo), potem zostaje reszta. I ta bliska mi reszta jest w sumie na równi, miałabym problem z wyborem faceta, mamy ojca, siostry czy babci... Bo każdego z nich kocham, ale na inny sposób.

Gość nieudacznikiem jesteś
czyli dzieci kochasz bardziej niż męża, bo mąż to obcy facet

mąż to obcy facet??? Twoje dzieci noszą jego geny i nazwisko, a Ty śpisz z nim kupę lat i sikasz do jednego kibla, ale dla Ciebie to ktoś z ulicy, tak? nie lubię takiej postawy. jest dziwkarska...

Gość słotka idjotka
w starej rodzinie tak: najbardziej kocham tatę, siostry, brata, babcię i mamę. w mojej rodzinie: w takiej kolejności : mąż, dzieci na równym miejscu!

Gość słotka idjotka
sory. coś mi się przestawił. miało być : w takiej kolejności: tata, siostry, babcię, mamę.

hmmm... a co trzeba zrobić, by bardziej kochać się w małżeństwie, by dzieci były tylko "dodatkiem", który odejdzie w swoją drogę?

Gość słotka idjotka
pielęgnować miłość, ot i co.

Gość zjwiskowooowo
Mąż/żona i dzieci na pierwszy miejscu!!! dopiero dalej pozostała rodzina

to dobrze, też mi się wydaje, że tak powinno być jak piszesz....ale zbyt wiele przykładów z życia temu przeczy...;-/// ech... głupi ludzie

Gość heloiza, poniewaz taki temat
zakladasz po raz nie wiadomo juz który - naprawde, idz na leczenie i to powazne, nikt ci nic madrzejszego nie poradzi. \Czy ty w ogole jestes pod opieka psychiatryczna? stosujesz jakas terapię? Musisz to robic, zrozum kobieto, bo to, co piszesz w kólko od miesiecy, graniczy z obłędem.

moja terapia hugo mi daje....ja chcę odpowiedzi żywych ludzi, a nie teoretyzowania psychologów. boję się, że życie zmarnuje na kogoś, kto będzie mi na każdym kroku okazywał, że jestem na 2 planie...

Gość Partnerowi tez tak bedziesz tr
Uc i kazac mu codziennie po pare razy odpowiadac na to pytanie? Dlugo kolo z Toba nie wytrzyma