Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość via27

viatoll pytanie do zmotoryzowanych facetów

Polecane posty

Gość via27

witam, mam wykupione viaauto. mam pytanie czy jezeli samochod nie przekracza dmc 3,5 tony to mam obowiazek miec wlaczony viatoll nonstop czy tylko z przyczepą....?

Gość via27
upup

Gość via27
czy ktos ogarnia temat...????????????????????

Gość inzynier serwisowy//zablok
Jak kupiłaś to masz obowiązek włączania go za każdym razem jak jedziesz z przyczepką. Tylko na jaki huj kupiłaś ? Nie miałaś na co 200pln wydać? Chyba nie jeździsz z przyczepką dzień w dzień.

Gość via27
auto generalnie robocze i kilka razy w m-cu ma trasy z przyczepką. moje pytanie jest takie bo slyszalam dwie wersje- czy tylko wlaczam viatoll jak przyczepiam przyczepke czy za kazdym razem jak do niego wsiadam, dodam ze (3,5 t

Gość via27
jeszcze raz upup

Gość inzynier serwisowy//zablok
Wlaczasz tylko jak masz >3,5 tonny. W praktyce nawet z przyczepką nie musisz. Ale że viatol jest pojebany i włącza się dla bezpieczeństwa. Bo jak ci pstrykną fotkę będziesz musiał chodzić i udowadniać że twoje auto + przyczepka + ludzie którzy byli w aucie nie przekroczyli 3,5 tony. Rozumiesz ? Viatol jest tak pojebanym systemem że jak widzi duży obiekt to robi foto. Wiem jakie mój znajomy ma problemy i popierdolił i kupił wiatola. Ma on małego mana do 3,5 tony. Ale jest bardzo wysoki i duży. Taki do styropianu tyle że paka. I non stop miał zdjęcia. Jeździ raz na miesiąc do szwajcarii. Spawa takie będny. I jw popierdolił to woli zapłacić tą 100we miesięcznie niż dostać 5 tyś kary potem tłumaczyć się przez pół roku itd.

Gość via27
ok, tyle ze jak na przyczepce sa przewozone samochody to musi byc wlaczony bo jest ponad 3,5, ale jakis pan z infolini mi powiedzial ze ja musze miec wlaczony caly czas i wydaje m i sie ze nie mial racji albo popieprzyla mu sie dmc mojego auta. generalnie nie chcialabym dostac 20 kola grzywny, facet wylupil na moje auto ten system i ma w dupue a ja sie stresuje.........................................na stronie nie ma odp na moje pytanie.....fuck