Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgerolkeokge

pomozcie. Zatrzasnelam klucze w aucie i nie wiem jak

Polecane posty

Gość fgerolkeokge

teraz sie do niego dostac a zapasowych nie mam. Co mam zrobic? To opel corsa B.

Gość fthgyjgu
wybij szybe

Gość miiamiaaaa
zadzown do firmy ktora zajmuje sie otwieraniem aut.

Gość dsfdsfdsfdsf
rozwierć zamek :classic_cool:

Gość słotka idjotka
hahahah:D przypomniało mi się jak mój gamon zatrzasnął kluczyki w bagażniku na parkingu pod tesco, wyrwał klamkę w tylnych drzwiach, otworzył je i przez wyjęcie tylnego siedzenia wczołgał się to bagażnika po klucze, a okazało się, że miał je w wewnętrznej kieszeni kurtki:P

Gość zależy gdzie ona są
musisz wygiąć bardzo długi drut na kształt ''wytrycha'' czyli takie jakby nie domkniete oczko , poodginać gumy które są przy szybie tak by wszedł drut i drutem próbowac ciągnąc za klamke ,otworzysz w ten sposób drzwi , wcale nie jest trudno otworzyc w ten sposób samochód , ja juz kilka razy zrobiłam sobie to '' nieszczęscie '' ze jestem juz psychicznie przygotowana na każde kolejne otwieranie drutem, mozesz tez spróbować po odgięciu gum przy szybie opuscić ją zapierając palcami w dół i zrobić uchyloną przez ten otwór przejdą klucze gdy złapiesz je drutem

Gość do zależy gdzie one są
Zapewniłaś mi dobry humor na cały dzień :D Kobieta-kierowca potrafi :D A mojej kuzynce szef powiedział, że nigdy się tak nie spocił, gdy jechał z nią samochodem i ona prowadziła :D

yyy... faktycznie, jest to niesamowity powód do chwały, że się jeździ jak wariat i stwarza się zagrożenie na drodze :) można jeździć dynamicznie, ale bezpiecznie, co się niektórym w główce nie mieści. dokładnie na tym samym poziomie, co chwalenie się, że się samochód otworzyło drutem. drutem to sobie możesz otworzyć jakieś tanie badziewie lub starego grata, przy moim samochodzie to byś sobie nim mogła pogmerać w wiadomym miejscu :) nie każdy jeździ byle czym, słońce :)

Gość mama 44
Rozejrzyj się ,może jakis złodziej jest w pobliżu...oni maja wprawę:)

Gość do zależy gdzie one są
Ale ta moja kuzynka jeździ bezpiecznie. Nigdy nie miała żadnej stłuczki. Ona sobie czasem lubi pogadać w stylu "a co ten mi tu wyjechał", "od kiedy stoi tu ten znak", ale jak dla mnie to ona się trochę zgrywa ;) Tylko udaje taką niepewną na drodze

Gość twretgwe
czarna założe się o każde pieniądze, że otworze twój samochód z mniej niż minute :classic_cool:

Gość sdfgtzuiopl,l
no i co ze zatrzasnelas drzwi????? to je otworz przeciez albo masz pipek w kluczu zeby zamknac po zatrzasnieciu albo musisz kluczem zamknac , nie kumam

Gość skąd biorą się pustostany
typu czarna ? ''siedziałas'' kiedykolwiek za kierownicą ? wątpliwe gdyby tak było nie robiłabyś w tym temacie z siebie pośmiewiska

codziennie siedzę za kierownicą auta klasy premium, na które ty sobie możesz popatrzeć stojąc na przystanku. btw od lat produkowane są samochody, w których nie da się zatrzasnąć drzwi kierowcy. w obecnej chwili to standard. ludzie, czym wy jeździcie...

Gość werwrerewre
w corsie b też się nie da zatrzasnąć drzwi kierowcy, a jednak autorce się udało :classic_cool:

Gość werwrerewre
@czarna, wypierdziane przez turka audi? :D

Gość kkkkkkkkkooooahakajkajakj
Mi też się kiedyś taka sytuacja przytrafiła :P Rozwiązanie było nieco dziwne, bo nasz samochód (daewoo tico) otworzył jakiś pan kluczem do poloneza :D Tak więc może spróbuj z jakimiś innymi kluczami :) - choć nie wiem, czy to zadziała, bo wiadomo, że ta moja przygoda to już jakiś czas temu była i wtedy aż takich zabezpieczeń nie robili.

Gość gość
Hehe, niestety też jestem jedną z tych kobiet, której zdarzyło się zatrzasnąć klucze w aucie. Mój mąż po dziś dzień się z tego śmieje.

Gość gość
a jakie są ceny takiego otwarcia przez specjalistów?

Gość gość
Tak jak ktos wspominal, to nie kosztuje wiele, a jak zostawisz cala sprawe specjalistom to na pewno zrobia to porzadnie i bez usterek, możesz sobie sama popsuc caly zamek. W warszawie tez maja swój oddzial www.pogotowie-zamkowe-warszawa.pl

Gość magda098
Kiedy zatrzasnęłam kluczyki zadzwoniłam do warsztatu, który zajmuje się naprawa citroena we Wrocławiu. Panowie zjawili się bardzo szybko i sprawnie otworzyli drzwiczki samochodu. http://jhlserwis.pl/ dzięki czemu mogła ruszyć w dalszą podróż.

Gość gość
moze zadzwon do nich www.pogotowie-zamkowe-3s.pl/# mnie kiedys awaryjnie otwieralni drzwi samochodu i trwwalo to brdzo krotko

Gość gość
Typowa baba...

Gość gość
Na przyszłość: postaraj się o dodatkową parę kluczy. Sam też kiedyś nauczyłem się na własnym błędzie, aby mieć dwie pary. Do tej pory pamiętam jak musiałem wybijać szybę. A wystarczyło dorobić klucze od http://cezarszczecin.pl/