Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

w jakim wieku posiedliście mieszkanie?

Polecane posty

Gość Tereska Niebieska
22lata : wynajmowana kawalerka, 30 lat : wynajmowane 2 pokoje 43m2, 33 lata : wlasne 2 pokoje 50m2 .... a w planach mam nadzieje ok 40-42 lat wlasne 3 lub 4 pokoje powyzej 70m2 :) ... albo maly domek :)

32 lata wlasne - 250 tys z remontem... wlasny wklad 150 tys (oszczednosci moje i meza), 100 tys kredyt na 9 lat.......

blankini ‏ czyli banku, nie własne:D taka mała "spłatka"

Gość 1400er
blankini> tutaj widzę sens i wydaje się to być realne. Ale mając 22 lata i mieć mieszkanie to chyba tylko w spadku albo od bardzo bogatych rodziców.

Gość Wyjechałam do Holandii
zaraz po maturze, to był 2000rok. Chciałam zarobić na studia, mój pobyt się przeciągnął. Tam wkrótce poznałam swojego męża, po studiach wyjechał trochę popracować i też tam wsiąkł. Wróciliśmy do Polski w 2005 roku, po wstąpieniu do Unii. Kupiliśmy tanio duże, pięknie położone gospodarstwo na Mazurach i przerzuciliśmy się na agroturystykę. Mąż nadal ma 3 biura na terenie Holandii[zatrudnia pracowników]. Skończyłam studia, urodziłam 2 dzieci.

Gość Wyjechałam do Holandii
Zapomniałam dopisać, że oboje posiadamy podwójne obywatelstwo, polskie i niemieckie. Z obywatelstwem niemieckim mogliśmy tam pracować legalnie.

Gość dzollanan z podlasie33
33l-wlasne za gotowke 49m w bialymstoku(rodzice, pieiadze za ziemie)

Gość cesioaaa
Ja obciągam bogatemu facetowi i w wieku 19 lat mam 80 m2 w Wawie w centrum :P A wy zdziry bierzccie sobie kredyty na 40 lat :P Zalosne jesteście szmaty :P

Gość gość
A co jeśli mamy wkład 20 tyś. Na obecna chwile ja na stazu mój narzeczony nie pracuje....jesteśmy skłonni jechać za granice nic nas tu nie trzyma. Zarobki słabe ciężko uzbierać odłożyć dużo wydatków...ile potrzeba czasu żeby dorobić się za.granica na malutkie mieszkanie do 100 tyś pod miastem??

Gość gość
fakt najlepiej jak ma się bogatych rodziców. mnie mieszkanie kupili rodzice , duże 4 pokojowe w nowym budownictwie. teraz odziedziczyła po nich dom więc przeprowadzamy się do domu a syn 20 lat dostanie po nas mieszkanie wyremontowane.