Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zadowolonciaaa

Kto uważa tak jak ja, że papierosy sa fajne a palenie przyjemne?

Polecane posty

Gość Zadowolonciaaa

mam 21 lat a pale od 12/13 roku życia i uwazam ze dobrze zrobiłam zaczynając wtedy palić :D

a ja się zastanawiam co dają papierosy w sensie nikotyna? alkohol - rozbawienie i dystans do problemów, kawa - pobudzenie i zwiększona koncentracja a to? mógłby który palacz odpowiedzieć? bom ciekawa każdy mi mówi że to nic nie daje po prostu się uzależnili to palą

Gość puczaso
jest wg mnie cholernie przyjemne jesli pali sie na pigulach czy po ziole albo po alkoholu nawet

Gość puczaso
nie pale na codzien

whedif kiedyś słyszałam, że papierosy wywołują chwilowe uczucie szczęścia, krótkotrwale podnoszą poziom serotoniny (hormonu szczęścia) i dlatego ludziom uzależnionym sprawia to przyjemność. Efekt niestety krótkotrwały dlatego sięga się po następnego papierosa.

prowo 🖐️ nikt kto zaczal palic jako dziecko nie bedzie sie z tego cieszyl. ew powie, ze chcialby zaczac pozniej, a nie sie niszczyc, jak typowy patologiczny bachor :classic_cool:

milka:) do uczucia szczęścia podczas palenia to jakoś nikt się nie przyznawał :) nikt się tym nie rozkoszuje jak pali. zachowują się trochę jak niewolnicy rytuału jestem przeziębiona, na balkonie jest -20 ale ja na faję muszę wyjść XD nie no nie śmieję się z nałogowców, tylko z podejrzenia że są przez to są szczęśliwi :O

Gość mnie sie kojarzyly z wyluzowa
niem sie,palilam jak sie stresowalam,wmawialam sobie ze to mnie rozluzni. ale ogolnie smaku nie lubilam i straszny smrod nie pale od miesiaca

Gość śp. Rysiu z Klanu
moj ojciec jak zyl tez tak sadzil

Dla mnie palenie jest mega odprężające! I to, że chce mi się palić, to nie głównie uzależnienie fizyczne, ale psychiczne. Po prostu to lubię :) Ale potrafię nie palić przez np. tydzień, jak mnie sytuacja zmusza, chociaż tęsknię, ale mną nie rzuca. Palę od czterech lat i będę rzucać :D

Gość Co ty gadasz..
Oszaleli? Jak może być przyjemne klucie w płucach i ogólnie nie fajnie, a potem we łbie kręci i brzuch boli, paliłam może dwa tygodnie, ale przestałam bo ból i nie tylko. Jak to może być przyjemne co masochistami jesteście czy co

Gość zmieniłam nick :)
No i po co w ogóle zacznać palić jak to ból smród i branie na zyganie, kto wytłumaczy?

12-13 i juz w pety w geebie trzymalas? az sie boje co jeszce jak bylas w tym wieku.Moja ma już 18 i wiem ze papierosow ngdy nie palila Kolejny beztresowo wychowany albo patologiczny bachor z ciebie

Gość a raczek czyha
Kto uważa? Kretyn i idiota. Szkodzić sobie, wydawać na to pieniądze i jeszcze się tym szczycić hahahaha.

Gość esterdean
Palenie papierosow jest dla frajerow i nieudacznikow. Wiocha i tyle. zal.

Gość kurwamać.....
ja zacząłem palić majkąc 14 lat też uważam że to przyjemne,23 lata tak mam. Nie daj się ponieść emocjom.Piewo wyżryj nie pal

Gość paklacz
ja ja ja