Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabryska 1984444

kolejny błąd zrobiłam pierwszy krok ;/

Polecane posty

Gość gabryska 1984444

od pewnego czasu czesto spotykałam się z jednym facetem .Który przy rozmowach zawsze wchodził na tematy typu,co robie wieczorkami że mu się super ze mną rozmawia.że czemu nie spotykamy czasem się tak normalnie tylko jak cos do siebie mamy itd.co zrobiłam napisałam do niego co porabia moze ma chęć gdzies wyskoczyć to zadzwonił do mnie,i zapytał się co mam w planach a ja na to że nie wiem.Ale on tez się nudzi i coś by wykombinował to ja do niego to wpadaj posiedzimy pogadamy :) a co on na to że poczekaj Gabi zaraz do ciebie oddzwonie heh mineło 30 min i echo :/ masakra jakas a byłam pewna że on robił podchody:O ja ale się wygłupiłam :( żal

Gość gabryska 1984444
Jest ktoś kto ma chęć ze mną prozmawiać?:(

Gość jak piszą w
innych tematach zrób koniecznie pierogi albo placki ziemniaczace - to podstawa po tym wszystko się wyklaruje :classic_cool:

Gość gabryska 1984444
Jednak mnie nie olał w tym momencie kiedy ja tak się martwiłam i czekałam na telefon od niego co i jak mi odpisze:P on juz był w drodze do mnie:) mysle że to chyba dobrze świadczy i jednak moje przypuszczenia choć troszkę były realne.może jest ktoś chętny do dyskusji na ten temacik? chętnie porozmawiam;)