Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredna suczcz

Jak szukacie tanich biletów?

Polecane posty

Gość wredna suczcz

Mam leciec z warszawy do rzymu- poczatek marca. Koniecznie muszę leciec w piątek popołudniu, powrót w poniedziałek popołudniu lub wieczorem SZukam, szukam i nic........... Wszystko około 2-3 tys.za 2 osoby:( Podpowiecie, gdzie szukac?

Gość no przeciez lata
z warszawy do rzymu ryaner i wizzair

Gość wredna suczcz
Ale zadna z nich nie lata w godzinach popołudniowo-wieczornych :(

Gość vice -versa
podaj date. to ci znajde. bo mam taki specjalny program, za ktory zaplacilam. oczywiscie nie gwarantuje. ale przynajmniej mniej wiecej date.

Gość wredna suczcz
12 marca

Gość wredna suczcz
wylot: 1 marca 2013 (popołudnie/wieczór) lub 8 marca (takie same pory) powrót: albo 4 albo 11 (wieczór). Dzięki .

Gość vice -versa
warszawa modlin -rome campiro 1 marzec 14:20 67.84 euro rome campiro -warsaw modlin 3 marzec 14:20 29.94 euro. ale ja sprawdzilam na programie azuon. powinny byc te bilety. ale sprawdz jeszcze.

Gość wredna suczcz
chodzi aby zachować dyskrecje, bo to lot bedzie pana Komorowskiego, ma sie wyspowiadac

Gość wredna suczcz
Vice-versa, dziękuję za podpowiedź :) Ale godz. 14 to zdecydowanie zbyt wczesnie. Poszukam jeszcze :) Tymczasem :)

Gość vice -versa
nie . zle mowie. czekaj. powrot masz 3 marca o 9:45 cena 43.90 euro. ale znajde jeszcze jak chcesz na 04 marca

Gość wredna suczcz
a w rynair można robić loda na pokładzie ? jest tam miejsce

Gość wredna suczcz
Dzięki za ten skyscanner :))))))))))))))) Tam coś jest w granicach 1500 zł za dwie osoby . Co prawda z przesiadką, ale godziny bardzo rozsądne :)))))))))

Gość vice -versa
opcja 1 Wizz Xclusive Warsaw (Modlin) (WMI) Rome (Fiumicino) (FCO)Pn, 4 mar 11:40Pn, 4 mar 14:002h 2023,69EUR Wizz Xclusive Rome (Fiumicino) (FCO) Warsaw (Modlin) (WMI)Pn, 4 mar 14:35Pn, 4 mar 17:002h 2557,54EUR ale wizz xclusive to jesct cena dla tych ktorzy posiadaja specjalna karte. gebneralnie najlepiej tanio to ryanair , albo wizzair. opcja 2 Ryanair Warsaw (Modlin) (WMI) Rome (Ciampino) (CIA)Pt, 1 mar 14:20Pt, 1 mar 16:402h 2029,94EUR Ryanair Rome (Ciampino) (CIA) Warsaw (Modlin) (WMI)Pn, 4 mar 09:45Pn, 4 mar 12:052h 2052,58EUR opcja 3 Ryanair Warsaw (Modlin) (WMI) Rome (Ciampino) (CIA)Pt, 1 mar 14:20Pt, 1 mar 16:402h 2029,94EUR Ryanair Rome (Ciampino) (CIA) Warsaw (Modlin) (WMI)N, 3 mar 09:45N, 3 mar 12:052h 2043,90EUR

Gość vice -versa
cos zle skopiowalam te ceny. nie wiem dlaczego tak wyszlo. szukaj w wizzair i ryanair.

Gość wredna suczcz
Dzięki, Vice :) Ale 2000 euro to już niestety, najtaniej nie jest. :(

Gość no przeciez lata
nie ma za co :) kiedys kupilam bilety z tej stronki - jest jak najbardziej bezpieczna

Gość vice -versa
nie nie. to sie cos dziwnego skopiowalo to za osobe wychodzi 67 euro w obie strony. tylko cos mi sie skopiowalo z innymi cenami. albo do 100 e max. podalam wyzej info.

Gość wredna suczcz
OK, to w takim razie mocniej się przyjrzę temu Wizzairowi.

Gość vice -versa
modlin -rzym 1 marca . do rzymu 124 zl. powrot 4 marca z rzymu 193 zl. ale o 9:45. to jest prawidlowe info ze strony ryanaira.

Gość Anna3332232
vica versa znajdziesz mi tez?? prosze bo ja mam taki sam problem :( tylko z berlina do anglii

Gość vice -versa
wizzair -warszawa modlin -Rzym Fiumicino - Terminal 2 11:40 cena 233 zl . powrot 4 marzec 14:45 283zl mozesz w jedna strone kupic z ryanaira w druga z wizzaira. kombinuj. Powodzenia :)

Gość vice -versa
ok. anna czekaj.

Gość Anna3332232
4 grudnia musze leciec z berlina do newcastle (anglia) godzina obojetna, prosze popatrz bo szukam biletow od miesiaca

Gość vice -versa
ale podaj date. mniej wiecej. nie obiecuje ze znajde wszytsko . ale sprobuje. bo ten program jestr troche ograniczony.

Gość Anna3332232
nie ma bezposredniego lotu to wiem, ale sa z przesiadkami

Gość vice -versa
opcja 1 Aer Lingus Berlin (Brandenburg) (BER) Dublin (DUB)Wt, 4 gru11:2012:452h 2554,99EUR Ryanair Dublin (DUB) Newcastle (NCL)Śr, 5 gru09:3010:351h 0520,99EUR opcja 2 Aer Lingus Berlin (Schonefeld) (SXF) Dublin (DUB)Wt, 4 gru11:2012:452h 2554,99EUR Ryanair Dublin (DUB) Newcastle (NCL)Śr, 5 gru09:3010:351h 0520,99EUR z przesiadkami niestety. to na 4 grudnia bylo. a na 3 grudnia : opcja 1 Ryanair Berlin (Schonefeld) (SXF) Dublin (DUB)Pn, 3 gru13:3015:002h 3078,65EUR Ryanair Dublin (DUB) Newcastle (NCL)Wt, 4 gru09:3010:351h 0520,99EUR opcja 2 easyJet Berlin (Schonefeld) (SXF) Barcelona (BCN)Pn, 3 gru08:5011:252h 3554,99EUR easyJet Barcelona (BCN) Newcastle (NCL)Pn, 3 gru13:5515:402h 4565,99EUR (ta jest chyba najlepsza)

Gość vice -versa
ta cena sie nie sugeruj. bo to jakies pierdoly mi sie kopiuja. zobacz bezposrednio na stronach tych lini.

Gość Anna3332232
dziekuje a jakie ceny na 4? bo chyba zle sie skopiowaly tez bo drogie sa?

Gość vice -versa
easyJet Berlin (Schonefeld) (SXF) Barcelona (BCN)Pn, 3 gru08:5011:252h 3554,99EUR easyJet Barcelona (BCN) Newcastle (NCL)Pn, 3 gru13:5515:402h 4565,99EUR na 4 grudnia troche gorzej to wychodzi. bo musialabys zostac na noc. moze 3 leć?