Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czegos tu nie rozumiem

jeżdżę polonezem i nie wiem czemu ludzie się z tego śmieją

Polecane posty

jak pytam czemu i czy sami jeździli kiedyś tym samochodem to mówią że nie ale wiedzą lepiej że polska nie miała dobrych aut i lepsze są sprowadzone od niemców czy francuzów 20letnie złomy. czemu? bo tak.

max, nie odpowiadaj jak inni: bo tak :P dlaczego słusznie? auto jest zadbane, nie zawodzi, więc w czym rzecz?

Gość lilli ale jaką głodówkę stosuj
bo są kretynami i tyle 🖐️

"czegos tu nie rozumiem max, nie odpowiadaj jak inni: bo tak dlaczego słusznie? auto jest zadbane, nie zawodzi, więc w czym rzecz?" Przeciez sam napisałeś czemu uważam że słusznie że nim jeździsz:P.No i miałem dodać te strony do zaznajomienia się z najnowszymi produktami: http://vwszrot.pl/ http://www.youtube.com/watch?v=QPPW8KM7eEU :classic_cool:.

jestem ona :D ok, nie zrozumieliśmy się - myślałam, że znieważasz moje auto :classic_cool:

Gość mi sie wydaje ze to moze
dlatego ze polonezy to tanie auta i dlatego uchodza za auta dla biednych. tak czy siak glupi ci ludzie 🖐️

11:04 [zgłoś do usunięcia] czegos tu nie rozumiem jestem ona ok, nie zrozumieliśmy się - myślałam, że znieważasz moje auto " Ja czytałem że polonez ma tylko 2 istotne wady-za duzo żre paliwa i jest dosyć powolny:O.Ale jest znacznie tańszy w naprawie niż dzisiejsze złomy i można go podrasować jak się zna porządną hutę:classic_cool:.

11:10 [zgłoś do usunięcia] mi sie wydaje ze to moze dlatego ze polonezy to tanie auta i dlatego uchodza za auta dla biednych. tak czy siak glupi ci ludzie " A drogie zwykle są dla rozrzutnych frajerów:classic_cool:. Ja jak bedę musiał kupić samochód to albo sobie kupię używany polski albo jak będę bardzo bogaty zlece fachowcom produkcję według mojego projektu(oczywiście ogólnego):classic_cool:.

ja moim polonezem więcej jak 130 km/h nie jeżdżę, przeważnie stówką. czy powolny nie wiem, mi wystarcza :D mam na gaz więc z tą żernością jest ok.

Gość cxczvc
a driftujesz na rondach? :classic_cool:

ronda driftują na mój widok :classic_cool:

Gość z tą różnicą
trochę poldkiem pojeździłem, ale poza Polskę wolałem nie ! Co mi się w nim podobało, to to, ze psuł sie ale jechał. Bo teraz kurdę wycieraczki padną, to o jechaniu w tych nowych pseudo autach to pomarzyć można.