Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Thunder CS

Laska mnie odrzuca z powodu mojej tuszy

Polecane posty

Gość Thunder CS

BMI kiedyś na poziomie 29, aktualnie spadło o 3 oczka. Nie ona pierwsza ale ja czuję że to jest ta właściwa toteż zależy mi na niej. Schudnę jeszcze trochę i znowu się będę o nią starał. Czy to Waszym zdaniem wypali? Dodam że wtedy moje zachowanie nieco trąciło stalkingiem.

Gość ile wazysz i jaki wzrost
? troche nadwagi wiekszosci nie przeszkadza

Gość młóudka
Ja tam lubię dużych facetów. Nawet jak ma trochę brzuszka to jest dla mnie bardziej atrakcyjny niż taki chudy i wysoki, nawet trochę umięśniony....

Ja tak samo jak młóudka :P Chociażz drugiej strony nie mam nic przeciwko żeby facet chodził na siłownię, to świadczy o silnej woli

Gość ile wazysz i jaki wzrost
ja tez, kolegujecie sie, randkowaliscie:)?

Gość Thunder CS
186/93. Startowałem do niej ale mi nie poszło.

Gość Thunder CS
Czy mam jeszcze u niej szanse?? Właśnie rozpoczynam nowy cykl modelowania sylwetki z nowymi suplementami.

Gość przy takim wzroście to dobra
waga, moim zdaniem nie chodziło o tuszę, tylko sobie tak tłumaczysz. Może był inny problem, napisz coś więcej, skąd się znacie, czy się spotykaliście, czy jeszcze nie doszło do spotkania. Jeśli się spotykaliście, to gdzie chodziliście i jak ona się zachowywała.

Gość Thunder CS
Ale wcześniej ważyłem te 102 kg i to źle wyglądało to teraz dopiero ważę 93. Nie doszło jeszcze do spotkania.

Gość Natalia_Śliwiec
moim zdanie teraz ważysz ok.przy takim wzroście. Głupio wygląda wysoki facet gdy jest zbyt chudy.

Gość Natalia_Śliwiec
długo się nie widzieliście? Zmieniłeś się bardzo, czy tylko schudłeś? Może powinieneś zadbać też o strój?

Gość Thunder CS
Oj nie jeszcze muszę zrzucić te 7 kg, koniecznie albo zamienić je w suchą masę mięśniową, tylko nie wiem jak do końca, ale dojdę do tego. To trochę prawda z tym strojem bo nie kupuje sobie nic od wielu miesięcy, wszystko ładuje w odżywki i chodzę w jednych spodniach. Ostatni raz ją widziałem 2 listopada ale nie zamieniliśmy ani słowa.

Gość 864521
z twoich opisow o brzmisz jak moj facet on tez jest 186 i wazy 93 jest umiesniny ale nie gruby plus tez sie chce strasznie odchudzac ... ale on by chyba na kafe nie pisal :/ heheh

Gość Natalia_Śliwiec
nie przesadzaj z rozbudową mięśni, kobiety wbrew temu co się mówi nie lubią mięś niaków. Ja osobiście lubię miśków z lekkim brzuszkiem, czuję się wtedy jak kruszynka, ale przypakowany facet z szerokim karkiem już jest dla mnie obleśny. Niepotrzebnie też bierzesz odżywki, chyba że o zgrozo chcesz zostać kulturystą:(

Gość Natalia_Śliwiec
jeszcze mam pytanko, jak ona zareagowała na twój widoj jak się spotkaliście? Bo to ważne jaki ona ma do ciebie stosunek.

Gość Thunder CS
A kiepsko. Trochę się podśmiechuje i próbuje jak najszybciej mi uciec.

Gość wredniucha05
jak dziewczyna ma trochę nadwagi to faceci uważają ją za gówno - więc niech dzieje się wice versa - w końcu mamy równouprawnienie

Gość arschlochenn
Pewnie masz wielki bebzol,przez ktory nie widzisz siusiaka :O I do tego te zwisy bladej skory z klakami :O

Gość Thunder CS
No niech się dzieje vice versa. Ale ja nie poprzestaje na laurach tylko coś z tym próbuje zrobić.

Gość arschlochenn
Nawet jak schudniesz,to i tak przytyjesz. Pewnie masz to genetycznie i ja to odrzuca.

Gość Thunder CS
No ale ja byłem szczupłym dzieckiem, dopiero później w okresie dojrzewania zacząłem tyć bo jadłem te różne czipsy i batoniki itd.

Gość on po 40-stce
uśmiechała się ale uciekała? może jest nieśmiała?

Gość Ale jak to było?
ona ci powiedziała, że nic z tego nie będzie czy ty tak sobie wywnioskowałeś? Na jakim etapie w ogóle byliście. Spotykaliście się, byliście razem? Napisz coś więcej,bo jak tu radzić w ciemno?

Gość Thunder CS
Nie spotykaliśmy się, nie byliśmy tym bardziej razem. Ja tylko do niej podchodziłem jak ją gdzieś widziałem. Nic na jej temat nie wiem. I dodam że jestem zielony w relacjach d-m. nigdy nie miałem dziewczyny holender.

Gość Thunder CS
moja dziewczyna ma na imie Marcin i jest bardzo gderliwa :classic_cool:

Gość agatataattaat
autorze tego tematu ile masz lat ????

Gość Natalia_Śliwiec
no to jesteś bracie odważny, skoro podchodzisz do nieznajomej. Brawo:classic_cool:. Najważniejsze, że się uśmiecha. Może metodą małych kroczków dojdziesz do celu.:)

Gość on po 40-stce
pewnie jeszcze masz mleko pod nosem. Wyrobisz sie🖐️

Gość y6uiiyto
Ważne, że wysoki. Co by powiedział koleś mając 170 cm z 90kg wagi.