Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kostkaaaa

Moja mama to brudaska!!!!

Polecane posty

Gość kostkaaaa

Guma do żucia przykleiła sie jej do pięty jak była w kuchni(wypadła jakoś z kosza na smieci) i ona teraz chodzi z tą przyklejona gumą i nie reaguje na to powiedzialam jej a ona "ee tam" a poza tym chodzi na bosaka po domu cąły rok, nawet w zimie i ma czarne stopy :-o mnie to brzydzi, jak jej przemówić do rozsądku?

Gość nie dużo
A myje się?

Gość nie dużo
Po prostu jak się przyklei noga do podłogi,to zrób ciach nożem

Gość kostkaaaa
myje sie, i to nie prowo. po co miałabym wymyślac coś takiego.

Gość vaselka caryca
To jest Twoja mama, urodziła Cię, zajmowała się Tobą, wychowywała, robiła wszystko żeby żyło Ci się dobrze, a Ty mówisz o niej bez szacunku... wstydź się dziewczyno!

Gość kostkaaaa
w kroku sie chyba nie myje bo śmierdzi strasznie

Skoro ma brudne stopy to masz syf w domu i podłoga jest brudna wiec zamiast tu o tym pierdolic to zapierdalaj po mopa i posprzątaj, wnioskuję że tam mieszkasz, wiec tez masz obowiązek tam sprzątać. Śmiało mogę powiedziec matka brudas Ty leń, bo podłoga brudna a Ty na kafe, brawo.

Gość kostkaaaa
ja cały czas sprzątam,gdyby nie ja to byłby syf,ze głowa boli,a ta dziwka nawet palcem nie ruszy

Gość kostkaaaa
kiwi ciebie juz bóg pokarał bo jestes tłusta jak świnia i pewnie śmierdzisz jak moja stara

Gość kostkaaaa
podszywacz wyżej, nei nazywam matki dziwką :-o zresztą nie było sprawy, załozyłam temat pod wpływem zdenerwowania.

Gość A o mopsie
Wiesz co?,powiedz mamie jakby sie czula gdyby nagle cos sie staloi wyladowalaby na izbie przyjec albo gdyby pogotowie ja musialo zabrac do szpitala?,moze da jej to cos do myslenia i zmiany postepowania. Zycie jest tylko zyciem i nie wiadomo w ktorym momencie moze sie cos nieprzewidzianego wydarzyc,a wizja wstydu powinna ja otrzezwic.