Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uhyfi

o co chodzi z tą reklamą konca świata???

Polecane posty

Gość uhyfi

Bylam dzis na miescie a tam wielki bilbord KONIEC SWIATA 21-12-2012..... dzis patrze tvn reklama wielkie slonce i to samo co na bilordzie... To w końcu oni biorą to na poważnie?

Gość uhyfi
wie ktos o co im chodzi???

Gość anbo
Mi wydaje się, że to jakaś reklama a raczej początek. Wiesz coś typu 21.12.2012 koniec świata wielka wyprzedarz w ...... Minus vat czy coś. Ale ja jestem wkurzona, bo moja córka to widziała i jest na maxa wystraszona. Idioci

Gość uhyfi
nie dziwie sie ze jest wystraszona bo ja stara baba sie przeraziłam WTF???? Mąż mi uwierzyc nie chciał ze ktos moze byc tak glupi i takie reklamy puszczac. Masakra

Gość anotym
wiadomo że ludzie rozne rzeczy wymyslają ale powinno byc przynajmniej wyjasnienie, albo jakies logo u samego spodu ze to jest reklama która zmierza w konkretnym celu lokowania produktu czy cos... no ale to wyglada jakbysmy sie mieli juz pakować do bunkra

anotym-może po prostu media sikają ze strachu, jak zawsze i już rozpisują się o końcu świata. Ciekawe, co będzie się działo 20 grudnia. I już wyobrażam sobie bezcenne miny dziennikarzy dzień po ''końcu świata'' :D

Gość anbo
Koniec świata czy reklama to nie powinni takich idiotyzmów produkować, bo zwłaszcza dzieci mogą się solidnie przestraszyć. Jak już pisałam moja 13-letniaa córka to widziała i jest totalnie przerażona. Rozmawiam z nią, że to durna reklama a ona mi na to, a jak nie ? 22 grudnia podam ich do sądu o odszkodowanie, a niech no tylko autora dorwę

Gość ihvifhfv
reklama głupia jak but

Już wiadomo o co chodzi z tą reklamą :) Nie zakładałam nowego tematu, wolałam odpisać w tym, w którym już pisałam. Tak jak przypuszczaliśmy-to reklama Media Marktu, nie końca świata. A podobno Media Markt jest ''nie dla idiotów''. :D