Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urireowuero

Czy to i tak by sięskończyło?

Polecane posty

Gość urireowuero

W grudniu zeszłego roku poznałam pewnego faceta u koleżanki. Zaczęliśmy sobie niezobowiązująco pisać, o wszystkim i o niczym (ale nie o prywatnych sprawach). Niedługo potem okazało się, że on ma dziewczynę (jakiś czas temu wrócił do swojej byłej). Ja kogośpoznałam i zaczęłam z tym kimś być. Kontakt z tamtym jednak utrzymywałam, byliśmy znajomymi. Po kilku miesiącach zaczął mówić, że w jego związku nie dzieje sięnajlepiej, że to dobiegnie końca i tak dalej. Ja mu doradzałam jak to załagodzićitd. Ja w między czasie rozstałam sięz byłym i w końcu zgodziłam sięspotkać z tamtym. Spotkaliśmy sięw sumie 3 razy (seksu nie było), najlepszy czas w moim życiu. Pytał np czy gdybyśmy gdzieśrazem poszli to nie miałabym oporów powiedzieć, że jestem z nim i takie tam. Stwierdził, że jego związku już nic nie uratuje, bo za wiele złego siętam wydarzyło. Raz twierdził, że ona chce z nim zerwać, potem niby sam chciał to zrobić. Kiedy powiedziałam mu, że mu nie ufam i nie wierzę (nikomu nie ufam) bardzo sięoburzył, nasze kontakty stały sięsporadyczniejsze. Potem jednak niby zmienił zdanie, chciał ze mną porozmawiać, dwa razy sięumawialiśmy ale to przekładał, aż w końcu przestał sięodzywać(usunął mnie z kontaktów itd). Cały czas zastanawiam sięjak to wszystko by siępotoczyło gdybym wtedy nie powiedziała o braku zaufania. Czy miał dobre zamiary, czy teżnie (pewnie nie). Dodam, żejJego dziewczyna mieszka w innym mieście. Typowy podrywacz? To wszystko trwało w sumie 9 miesięcy. Póki się nie spotkaliśmy traktowałam go jak każdego innego kolegę, a potem jednak złamał mi serce. Był taki inny...

Gość koleś z nickiem z Pułtuska
gdyby ciocia miała wąsy... :P koles sam nie wie czego chce, to niech se buksuje w sniesznej barei póki sie nie zmeczy ;)

Gość urireowuero
Spoko, już nie mam z nim kontaktu, ale ciągle o nim rozmyślam

Gość urireowuero
uupp

Gość jdkjawkj
jak rozmyslasz to przestań , jakby chciał to by się spotkał , gdyby mu zależało , to na takie coś , że nie ufasz on spytałby siędlaczeo i pewnie usiłowałby udowodnić , że jemu można zaufać , a tak to pewnie miał coś na sumieniu tyle

Gość urireowuero
Wiem, wiem. Staram się. On miał pretensję, że bez powodu już mu nie ufam, że jak coś może z tego być, skoro już na starcie mam "problem". Poza tym z tego co wiem z tamtądziewczyną miał dużo problemów na podobnym tle, i powiedział mi wprost, że dlaczego miałby sięw cośtakiego pakowaćskoro już teraz coś nie gra