Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość internet net net

czy jesli nie przedluze umowy na net to czy przejdzie mi ona na czas nieokreslon

Polecane posty

Gość internet net net

Chcialam zapytac ... mam internet z tp teraz orange, internet plus telefon stacjonarny , najtansze opcje, telefon 46 zl, a internet 45 zl plus livebox 10 zl dzierzawa ... i umowe wzielam na rok, internet jakos w listopadzie umowa bedzie mi sie konczyc, telefon mam do konca roku(bo zmienialam cos tam) ..... i dzis przyszedl mi rachunek ... telefon normalnie, ale internet za polowe mies. tzn od 1 do 14 listopada , a livebox na caly miesiac .... ??? dlaczego??? wiem, ze jak sie nie przedluzy to umowa przechodzi na czas nieokreslony ??? pracowalam kiedys w orange i wiem ze tak jest przy tel.komorkowych i necie chyba tez ... i mam pytanie czemu tylko do 14 przyszla faktura za oplate ??? nie chcialabym przedluzac na kolejny rok, bo nie wiem czy wiosna i latem bede tu w domu .. wolalabym zostawic tak jak jest ... pomozcie !! plis :(

Gość internet net net
podnosze temat

Gość lonno00kk9
ja miałam z neti internet po skończeniu umowy przeszło mi na czas nieokreślony na tych samych warunkach ale jak miałam telefon w miksie z orange to mi po skończeniu umowy przedłużyli automatycznie na kolejne trzy lata i przy zerwaniu umowy była by kara po tym przeniosłam się do plusa bo mnie tym wkużyli wszystko zależy jaką masz umowę

Gość internet net net
lonok dzieki! :)) no ja mam neostrade te najtansza wraz ze stacjonarnym 60 min , rachunki ok 103 zl jesli zmieszcze sie w tej 1 godzinie na stacjonarne, a ze stacjonarki sporadycznie dzwonie... mysle ze przejdzie na czas nieokreslony ale dziwi mnie czemu tylko od 1 do 14 listopada za internet policzyli ..... ? czy mi wylacza go ? dziwne , juz bym wolala zaplacic normalnie te 110 zl w tym miesiacu , a nie w nast. o 30 zl wiecej ...

Opłata za internet pojawiła się tylko za pół miesiąca, ponieważ na dzień wystawienia faktury nie było podpisanej nowej umowy. Biorąc pod uwagę kwotę, którą podałaś umowa automatycznie przedłuży się na okres 6 miesięcy i cena nie ulegnie zmianie. Niedopłata z tego miesiąca zostanie doliczona proporcjonalnie w kolejnym miesiącu. Jeśli chcesz żebyśmy to dokładnie sprawdzili napisz na adres facebook.pomoc@orange.com. Chętnie pomożemy. Pozdrawiamy