Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mefkineif

mezczyzni sa zainteresowani tylko naszym wygladem nic wiecej

Polecane posty

Gość mefkineif

jak masz cudowny charakter i wazysz 70 kilo--ZAPOMNIJ

Gość zainteresowany mężczyzna
nie tylko wagą. biust też ma znaczenie. i pośladki.

Gość xxxxxxxxvvvvvvvvvvvv
i tak i nie!!! kazdy facet lubi piekne kobiety i to wszystkie, ale kocha jedna, i moze miec te 70kg. a gówniarz bedzie wymyslał, ideały które nie istnieja, kocha sie sercem nie okiem, ale takze trzeba sie podobac, ale mówia ze prawdziwies sexowna kobieta to inteligentna

Gość lcdsdw
a jak ważysz 85 kg ?

Gość mefkineif
pewnie jestes kobieta wiec nie rozumiesz o czym mysla mezczyzni musisz byc ladna i szczupla inaczej nawet na ciebie nie splunie oczywiscie sa fetyszysci grubych ale...

Gość Loss santos carlos
Prawdziwą kobietą dla faceta jest taka, z której będzie dumny. Ciężko napawać się dumą u boku przeciętniary.

Gość Guggga
niestety chcialabym zeby tak bylo. Zwykle interesuja sie jesli jestes ladna , ale na poczatku, po jakims czasie maja cie w dupie skoro nie maja o czym z toba porozmawiac albo sie posmiac, po prostu sie nudza...

Gość mefkineif
waze 63

Gość WUJEK ZUO
mefkineif Chuda czy gruba, jeden pies. Oby tylko twarz miała ładną, a z tym to u nas jest problem...

Być może niektórzy tak. Ja nie. Dla mnie charakter ma olbrzymie znaczenie. Jednak spójrzmy prawdzie w oczy - wygląd również się liczy. Jeśli mam do wyboru dziewczynę ze świetnym charakterem i świetnym wyglądem, oraz taką, która tylko charakter ma fajny - wybór jest oczywisty. :)

Gość mefkineif
to jak wyglada nasza kobieca twarz uwarukowana jest genami przekazywanymi od ojca kiepscy faceci

Gość sinisterka__
niektórzy biorą brzydszą, żeby błyszczec na jej tle :)

kazda potwora ma amatora, a gusta sie zmieniaja! na 100 facetów kazdy poleci na wymalowana odstrojona laske, ale tylko 2% mezczyzn wzieła by je za zone!!! na ładne pole psy chodza srac!!!!

Gość jjjbbbppp
ważę 90 kg i faceci mówią że facet nie pies na kości nie poleci,mam duuuuże powodzenie

niestety dlatego mam przesrane, cała masa adoratorów których mam dość serdecznie . Kobieta atrakcyjna nie ma łatwego życia

dla tego mówie, ze musi sie podobac i koniec!!! i jak sie spodoba laska 70kg, i do tego fajny charakter nie zwróci uwagi na chuda, moze spojrzy jak kazdy ze ładna, i tyle

Gość WUJEK ZUO
wygląd = na raz charakter = w ogóle wygląd + charakter = wieczność

Gość mefkineif
a zakochalbys sie w dziewczynie 165 63 kilo z przecietna twarza ;/ i spokojnycm charakterem

Gość WUJEK ZUO
mefkineif Nie ma takiej możliwości.

Gość mefkineif
czemu

co za pytanie??? tu boga nie ma! musisz czekac, i powiem ci szczerze i otwarcie! przestan szukac i myslec, bo na siełe nie ma nic, przyjdzie i czas i pora na ciebie. ogólnie miej wyjebane a bedzie ci dane!!!!!!!!!!!

Gość mefkineif
jestem od 3 lat sama

Gość WUJEK ZUO
mefkineif Bo, mężczyzna który się szanuje ma swoje wymagania i potrzeby. Kolega Los Carlos czy jakoś tak na górze świetnie to ujął. I nie wymagałbym czegoś takiego, gdybym sam nie mógł się odwdzięczyć.

Gość mefkineif
a co ci sie we mnie nie podoba?waga?

Gość WUJEK ZUO
mefkineif Na to pytanie Ci nie odpowiem, bo Cię nie widziałem. Waga ma tu mało do powiedzenia, gdyż twarz jest wizytówką KAŻDEGO człowieka i to na nią zwraca się uwagę na pierwszym miejscu. Więcej wiary w siebie kochana!

kobieto, a kto cie zna? kto cie widział? przestan zadawac takie pytania!!! jak bedzie ci pisane to poczekasz jeszcze 3lata! toz nie ma regóły na to! zasada jest jedna, szacunek do siebie! zmien myslenie! na pozytywne, i kolejny tem wpisz "jestem zajebista, i naj na 3lata, zaden koles mi nie dorównał" zaczna i tak cie postrzegac, i sama poczujesz sie wartosciowa, a tak odstraszasz

Gość zadnych dzieci!!!
Niestety, ale moj facet tez mi tak kiedys powiedzial. Bardzo dlugo wierzylam (zresztą dalej wierze) w to, ze istenieje milosc duchowa ite pe. Nieostroznie skomentowal, gdy kolega powiedzial ze sie we mnie zakochal i ze mam swietny charakter, powiedzialam oczywiscie mojemu facetowi na co on,, kotku, takie teksty miedzy bajki wloz. Faceci nie zakochuja sie tylko w charalterze...,, no i komenty ze pewnie chce cos ode mnie. Bezsens Ale to i tak niezmienia faktu, ze ja wierze w to ze kocha sie za to jakim sie jest czlowiekiem, a nie jak wyglada. Naprawde.

Gość WUJEK ZUO
xxxxxxxxvvvvvvvvvvvv Tylko sporo przeciętniaków też "księżniczkuje", co nie jest uzasadnione niczym w ich wypadku. Takie coś odstrasza tym bardziej, ba dla mnie to powód do radości że spotykam tak tępych i ograniczonych ludzi, którzy wyżej srają niż dupy mają.

Gość WUJEK ZUO
*** jest uzasadnione niczym