Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miamaaiiaaa

Nosi sie piach do mieszkania.Co zrobic...

Polecane posty

Gość miamaaiiaaa

zeby nie bylo tak brudno. wymyje podlogi jest czysto.ale zaraz znow sie nosi i podloga w przedpokoju brudna. robota glupiego.

kup sobie dobre wycieraczki i poukładaj w kilku miejscach jeszcze przed drzwiami i tuż za nimi wyznacz miejsce na buty zaraz przy drzwiach, żeby nikt po domu w buciorach nie chodził 1

Gość ściągać buciory
przed progiem

Gość miamaaiiaaa
sciagam buty przy drzwiach alke i tak sie nosi.

Gość dziurawe skarpety
piach to głupstwo, mam wycieraczki, koło szafki przedsionka stoi zmiotka i szufelka, daję radę. Ale mam inny problem, koło mojego domu jest aleja modrzewiowa, igiełki sypią się teraz, nawet przez uchylone okna wiatr wwiewa je do mieszkania, do butów też się przyklejają, nawet wycieraczki nie pomagają - miałam jedyne wyjście - polubić je. Na szczęście to tylko w listopadzie taki ich urok, ale aleja pięknie wygląda.

Gość miamaaiiaaa
moze dlatego ze mieskam na parterze ale przed blokiem mam bloto. nie ma drogi zrobionej.

Gość bartiii36
dobra wycieraczka to podstawa, albo najlepiej dwie - jedna przed drzwiami, a druga wewnątrz. Ja mieszkam w domu jednorodzinnym i właściwie ciagle jeszze ogarniamy podwórze, urządzamy ogród itp. i błota czy piasku zawsze się wnosiło sporo do mieszkania. Najpierw kupiliśmy tanie wycieraczki z Ikei, ale nie zdały egzaminu i kupiliśmy coś lepszego, z tej strony http://www.clean-eco.com.pl/oferta/wycieraczki-systemowe/ - oni nawet dla centrów handlowych itp. produkują, więc naprawdę dobra rzecz - od tego czasu dużo czyściej mamy w domu.

Gość gość
Dobra jakość wycieraczek do domu dostępna jest w sklepie:   www.wycieraczkowo.com.Sam z niego korzystałem wiele razy i nigdy się nie zawiodłem