Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a czy b..... piszcie faceci

Która z tych kobiet jest bardziej wartościowa? którą byście woleli faceci?

Polecane posty

Czy: a) taka co bez problemu daje d**y każdemu swojemu kolejnemu chłopakowi, mieszka z nim, wyzwolona seksualnie, niczego się nie wstydzi tylko nogi rozkłada i zadowolona z siebie, że tak się potrafi cieszyć seksem, nieważne że to jej piąty chłopak, któremu daje d**y, zero wyrzutów sumienia; zanim wyjdzie za mąż to już z 3 co najmniej ją ostro ruchało. 95% kobiet teraz tak ma. b) taka co raz czy dwa razy spała z kimś (z miłości oczywiście ale nie wyszło) ale potem bardzo źle się z tym czuła, jak szmata i dlatego z każdym kolejnym chłopakiem już nie sypia, tylko szanuje się i czeka z seksem do ślubu, co nie znaczy, że ma mały temperament bo ma na te sprawy ochotę ale po prostu chce to robić z tym jedynym, najlepiej po ślubie, żeby czuć się bezpiecznie i pewnie. dlatego nie pozwala facetom na coś więcej. nie godzi się na żadne wspólne mieszkanie (chyba że bez seksu), może z 5 % kobiet teraz tak ma. kwestia wyglądu, dajmy na to, że obie są piękne i zgrabne. którą byście woleli i chcieli za żonę?

Gość ijdklajkja
ma się czuć bezpiecznie i pewnie , bo nie będzie spypiała z chłopakiem ? a na czym to bezpieczęństwo polega ?

Gość zadnej nie wole
a ty a czy b?

Gość dede1
krem najpierw , to niech ci jakaś złoży propozycję , wtedy beędziesz mógł wybierać

Gość xxxxxxxxxxxxxx.....
obuSZone i beda jechac na ciebie, bo odwazylas sie napisac, ze 95% z nich to kurestwo. Co do pytania, to kazdy normalny czlowiek wybierze 'B'

pytanie jest zadane totalnie tendencyjnie i sugeruje "prawidłową" odpowiedź. idź się leczyć człowieku - swoje kompleksy i zahamowania. mamusia ci kazała spać z rączkami na kołdrze i ci odpierdala? faceci najchętniej by chcieli laskę, która zostanie dziewicą do ślubu, a sami by ruchali, co popadnie lub są frajerami, których nikt nie chce. jasne - niedoświadczona się nie zorientuje, że jesteś kiepski i masz małego, przy doświadczonej już by się trzeba było wysilić, ale tego się boi pan zakompleksiony. z drugiej strony są kretynki, którym wmówiono, że kobiety nie powinny mieć potrzeb seksualnych i ich realizować, bo co ludzie powiedzą albo takie, które mają zerowe libido, więc seks im zwisa i powiewa. obie postawy gwarantują po prostu "świetne" pożycie seksualne. i - jak ktoś wyżej wspomniał - jeśli kwestia, kto z iloma osobami spał jest dla ciebie najważniejsza w doborze partnera - to w dupie jesteś i gówno widzisz. współczuć jedynie wypada.

Pewnie ma takiego skowronka w majtkach ze wstydzilby sie doswiadczonej pokazac! A wiesz o czym dziewczyny marza o takim co im dobrze cipke wylize,a ty to potrafisz? Ale szkoda slow,ty chcesz zaimponowac szybkim numerkiem dlatego takiej cnotliwej szukasz bo ona sie tym zadowoli.

Gość dfsfsf
zadnych cnotek niewydymek ale tez nie taka co dala juz kazdemu na osiedlu

Dane o procentach opierasz na jakimś sondażu, czy zrobiłaś to na podstawie swoich obserwacji ? Bo napisałaś o 95 % w grupie a), 5% w grupie b), więc jeśli doliczyć pozostałe przypadki np. dziewice albo te które seks zaczęły dopiero po ślubie, to wyjdzie ponad 100%.

Po prostu czytam forum i widzę, że 95% kobiet to typ A, z 4,9% to typ B, a te dziewice do slubu to powiedzmy 0,1%. Przecież tak jest kobiety, spójrzcie na siebie, z iloma spałyście?

Gość czarna zla dziewczynka
a chuj cię to obchodzi, żałosny prawiczku. idź leczyć kompleksy małego fiuta gdzie indziej. z tyloma spałyśmy, a z tobą nikt nie chciał, bo frajer jesteś.

Gość Darek_zzzz
Ja miałem "przyjemnosć" spotkac tą 0,1%, co cnotę oddała po ślubie. I szczerze mówiać niegeneralizując - w mojej osobistej sytuacji, żałuję ze taką wybrałem. Kobieta która Nazbyt opiera się sexowi, nie am z niego przyjemności. Albo nie ocha tego z którym jest. Tak czy siak, ja bym gdybym mógł jesxcze raz wybierać - cos posredniego

Gość tadam!
Boże, co za kretyn z Autora. Rozumiem , że według Ciebie są tylko 2 rodzaje kobiet, albo A albo B. Żałosny jesteś.

Gość czarna zla dziewczynka
kaliban, ciebie i tak nikt nie chce, więc twoje zdanie można sobie potłuc o kant dupy

Ja tam bym nie chciał panienki, co wczesniejszym facetom dała, a mi kazałaby czekać do slubu. Takie zabawy to zarezerwowane dla dziewic. Co to za przyjemnośc byc którymś z kolei i jeszcze czekac na to dłużej niż poprzedni? 🖐️ Lepsza pierwsza oczywiscie na kilka miesięcy. 🖐️

Gość Asiaaa .
Gdybym była mężczyzną i myślała o dziewczynie poważnie, na pewno wybrałabym tą drugą. :)

Gość mam zastrzezenia....
jak facet naprawde mysli powaznie o kobiecie to nie moze byc hipokrytą jak poranny kac. Co porzadnej kobiecie przyjdzie z kogos kto sie ruchal bez zobowiazan z kims na niskim poziomie? sam jest wtedy na niskim poziomie bo jest egoistą,wymaga od zony zeby byla cnotliwa a sam nigdy taki nie zamierzal byc wiec co on jej moze dac? ona chce byc doceniona za to jaka jest i dostac wiernosc za wiernosc ( wiernosc jednostronna nie ma sensu) zdecydujcie sie wreszcie co wolicie - czy ogolnie latwo dostepny seks,no to ok tylko wtedy partnerow dobierajcie sobie na podobnym do swojego poziomie a dziewicom i innym porzadnym dajcie spokoj czy lepiej zeby wasze kobiety były porządne,uczuciowe to najpierw sami tacy bądźcie. Ona czeka na milosc to i wy czekajcie,zeby potem nie żałowała że czekała niepotrzebnie i tylko sie rozczarowała facetem

Gość gmdka
spadaj z tym swoim tematem, takie tendencyjne głupoty a jest bardziej chwytliwy niż mój temat chociaż się na tym wzorowałam, a raczej na wczorajszym założonym przez tą samą osobę :O

Gość a ja mam troche przeciwlegla s
ale roznica, czy spala z 2 czvy z 3 ,naprawde:P