Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość anula25234

mam poczcie, że nie nadaję się do żadnej pracy

Polecane posty

Gość anula25234

Pracowałam na zmywaku - niby ok, ale bałam się ludzi tam i szybko zrezygnowałam. Potem kasa w markecie - jako tako sobie radziłam, ale no powiem szczerze, robiłam błędy: źle coś komuś policzyłam itd. W innym markecie będąc na przyuczeniu babka posądziła mnie o zrobienie jej manka, że w razie czego będę jej oddawać kasę, a okazało się, żeżadnego manka nie zrobiłam, ale było mi źle, czułam, że nie nadaję się do niczego. Potem jako ankieterka - łaziłam po firmach, i mało kto zgodził się na ankiety-zazwyczaj patrzyli na mnie pogardliwie, jak na jakiegoś domokrążcę, że ja to takie nic, a oni Bów wie co. Potem miałam praktyki w urzędzie, było ok. Teraz mam praktyki w hotelu - i dziś dostałyśmy z koleżanką ochrzan, że źle polepiłśmy pierożki, że za wolno zmywamy.Ja nie wiem, ale już chyba nawet do tego się nie nadaję:/weź umyj ręcznie po kilkadziesiat talerzy, sztućców i półmisków w parę minut, potem to wyparzać i kładać. Źle mi. Jutro mamy iść na hotel, a sprzątaczki są jakieś dziwne, nie zagadają do nas, traktują nas z góry. Beznadzieja. A konkluzja jest taka, że nie wiem, co chcę robić w życiu i przez moje doświadczenia czuję, że się nie nadaję do niczego. Poz atym mam problemy w kontaktach z ludźmi,boję się ich, boję się konfliktów i krytyki. Pocieszcie:(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować