Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matylda 1985

Ale podłość ze strony mojego ojca! Przyjac prezenty od niego?

Polecane posty

Gość matylda 1985

Ojciec nigdy nie kupił prezentu dla mojego syna. Po prostu nie lubiał dziecka. Twierdził że jest podobny do ojca, że to dziecko będzie kompletnym nieudacznikiem tylko go krytykował. Jednak syn brata byl w porządku, bardziej doceniany, ten twierdził że dzieciak wdał się w jego rodzina a tutaj wyszło że brat nie jest ojcem tego dziecka tylko pasierbem :D :D I wczoraj ojciec przyszedł do mnie, zabrał prezenty od tamtego dziecka i dał mojemu synowi. Kazal oddac wszystko mojej bratowej co kupil.

Gość dfghbjnmk,
wyszło że brat nie jest ojcem tego dziecka tylko pasierbem dobre :D czyli to dziecko jest ojczymem twojego brata? :classic_cool:

Gość matylda 1985
Chodzi oto ze moj brat jest ojczym tego chlopca. Teraz wyszlo to ze brat nie jest ojcem dlatego dziecka. Moj ojciec dowiedzial sie o tym i kazal bratowej oddac wszystkie rzeczy(ubranka, zabawki) ktore kupil temu dzieciakowi.

Gość dfgrtgst
nie lubial? ...

Gość marne prowo z rana
wysil się bardziej :o :classic_cool:

Gość dfgrtgst
dziewczyno..co za belkot , tego czytac sie nie da..moj brat jest ojczym, dlatego dziecka...

Gość matylda 1985
Tak. Nie lubił i pewnie dalej go nie lubi. A wczoraj nie wiem co mu odbiło że przyszedł do mnie z tymi wszystkimi rzeczami.

Gość twój tatusiek liczył na
przedłużenie nazwiska a okazało się że przedłuży je osoba z nie jego krwi :D dlateg zainteresował się prawdziwym wnukiem :D ale olej dziada :)

Gość poiuhgfdxz
dziecko jest dzieckiem a twoj ojciec to jakis burak :O mam nadzieje, ze nie przyjmiesz tych "prezentow"?

Gość matylda 1985
Ja te rzeczy już oddałam i powiedziałam ze nie życze sobie już żadnych prezentów z jego strony. Jak była wigilia to mój syn nic nie dostał na gwiazdke a tamten ciągle dostawał najdroższe prezenty od dziadka. Teraz wiem że mojego ojca to boli. Oddałam te rzeczy bratowej. Miała mine, też nakręcała mojego ojca by skoncentrował się bardziej na jej dziecku a moje olał.

Gość poiuhgfdxz
ehhh, szkoda gadac. a najgorsze jest to, ze cierpia na tym dzieci :( wspolczuje ci takich stosunkow z rodzina :(