Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Quatra1987

bole podbrzusza w polowie opakowania tabsow :o

Polecane posty

Gość Quatra1987

czy ktoras tak miala/ma????? zostalo mi 9 tabsow do konca opakowania i boli mnie pobrzusze ale nie ciagle tylko co akis czas na kilka sekund z obu stron. to jest moje 5te opakowanie tabsow antykoncepcyjnych

To nie jest nic nienormalnego. Jajniki, jak bierzesz tabletki są uspione, ale nie martwe:)

Gość Quatra1987
wiec skad taka reakcja???? dziwne jest to ze te pobolewania niezbyt mocne sa w te dni kiedy ialam stary okres - w czasie przed tabsami

Gość akukuruku
Też mi się zdarzały takie bóle podbrzusza. Tak trochę jak na okres, ale właśnie zaczynały się już w połowie opakowania i trwały aż dostawałam krawawienie (przed samym krawawieniem oczywiście się nasilały trochę). To raczej nic nienormalnego.

! Poszukiwałam takiego tematu. Mam to samo. Na jakieś 10 ostatnich dni brania tabletek coś jak lekkie bóle miesiączkowe. Odświeżam, może ktoś się wypowie :)

Gość Quatra1987
yuupi nie jestem sama...mam to 2gi raz z rzedu podczas pierwszych dwoch opakowan nic takiego nie bylo a teraz jest moze tak ma byc...up

Moje bóle się zaczęły gdy pierwszy raz odważyłam się pójść na całość - finisz w środku bez gumki. Trochę panikowałam, że to zapłodnienie... Jakoś po tygodniu bóle zaczęły zanikać. Dziś wzięłam ostatnią tabletkę, czekam na krwawienie.

Gość Quatra1987
mi bole pojawiaja sie rowniez po dosc intensywnym seksie, ostatnio bylo to ok 2, 3 razy dziennie , wydaje mi sie ze pokryaja sie one z poprzednim terminem okresu i trawaja ok 5 dni , okolo 7 dni potem dostaje okres

Gość Quatra1987
up up

Gość Quatra1987
pewnie moje gg : 44701791