Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o kuurdee

WZRUSZAJACY sen - wyjasni ktoś znaczenie?

Polecane posty

Gość o kuurdee

Po krótce opowiem sytuację; Jakis czas temu był chłopak do którego coś czułam i było to chyba silne uczucie, jednak nie powiedziałam mu o tym. On podobno się we mnie zakochał, ale nie ufałam mu. Nie wiem do tej pory czy słusznie. Było - minęło. Nie myślałam o nim w ogóle, zapomniałam już kompletnie. Czas zatarł rany itd. Dzisiejszej nocy pojawił się w moim śnie i wyjasnił mi coś co trapiło mnie długi czas. W tym snie załował też ze tak wyszło. Pamiętam moment jak jechaliśmy autobusem i on powiedział w pewnym momencie że widzi ludzi jako jakieś swiatla czy coś takiego, i w tym momencie też to zauwazylam - jasne , zolto zielono białe swiatło, jakby kula , czerwony trapez i jeszcze coś było. Zapytałam go, jak mnie widzi, a on na to że przez czerwony - i dodał że to oznacza ZAANGAŻOWANIE i nawet seks w wyjatkowych sytuacjach :D dodam ,że my o tym nie gadalismy prawie wcale ;). Przebudziłam się i To bylo tak realne, ze mysle o nim caly dzien. Powrocily dobre uczucia i zastanawiam się skąd on w tym śnie? Spotkać go nie spotkam napewno, odezwać chyba też się nie powinien bo zmieniłam nr telefonu. Nie mysle o nim wiec to nie podswiadomosc. Czasami mam takie niespodziewane sny i pozniej dowiaduje sie czegos... Moze ktos jakos polaczy te symbole i rozwiaze zagadke? Dziekuję :)

Gość o kuurdee
Ucięło mi wypowiedź :( Przebudziłam się , była 3:28, zasnęłam i on wrocil do snu :)

Gość o kuurdee
up

Gość o kuurdee
i jak zwykle nic :P juz wam wiecej nie pomoge:(:(

Gość ags
jeśli się zawsze o czymś dowiadujesz to poczekaj i tym razem ;p chociaż ja nie wierze w 'prorocze sny'

Gość ags
jesli zawsze się czegoś dowiadujesz to poczekaj i tym razem ;) chociaż ja w prorocze sny nie wierze ;p

Gość jcjfjcfjfjf
te kolory to mi sie jakoś z aurą skojarzyły :P