Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość echhhhh

Boli mnie to,że faceci mnie olewają...

Polecane posty

Gość echhhhh

Czuje sie upokorzona :o

Gość echhhhh
co no i :o chyba kazda kobieta chce sie nia czuc tak samo jak facet, nie? :o

Gość Moniczka213123
Bo może Ty za bardzo im okazujesz ,że Ci zalezy... A to u faceta wywołuje odruch ucieczki jeśli widzą ,że dziewczyna jest zdesperowana i panicznie chce z kimś się związac A jeśli ktos Ciebie olewa, nie nadskakuj mu , też go olej i miej swoj honor. To facet powinien sie bardziej starać ,a na początku szczególnie

Gość Moniczka213123
Bo faceci są tak juz zaprogramowani ,że to oni lubią się o dziewczynę starać , ,,polować" ,a jeśli to ona się im narzuca , widzą ,ze jest zdesperowana to zaczynaja miec o niej niższe mniemanie i juz nie jest taka atrakcyjna w ich oczach bo skoro tak panicznie chce zwiazku tzn ,że raczej nie ma grona adoratorow

Gość wymagająca ona 3G
schudnij ;)

Gość nwjwdn
moniczka ma racje. Ja tez za bardzo okazuje ze mi zależy i tak też się stało. Na początku pisał, starał się, potem olał. A ja głupia napisałam sama do niego a on niby odpisał, ale tak na odwal się. I ma mnie w dupie. Ja juz do niego nie napisze. Może przez to ma mnie teraz gdzieś bo za bardzo dalam mu odczuć, że mi zależy.

Gość echhhhh
Nie, ja wlasnie nie daje poznac po sobie ze mi zalezy ale nie jestem tez chlodna ksiezniczka. W ogole chodzi o to,że oni nawet nie zarywaja, nie fatyguja sie zeby sie usmiechnac czy cokolwiek, jakas ta znajomosc zaczac, jestem dla nich niewidoczna, a jak już jakis sie napatoczy zazwyczaj przypadkiem to traktuja mnie jak co najwyzej kumpele.Kilku sie zdarzylo ktorzy sie chcieli pobawic, ale to nie ma znaczenia.

Gość echhhhh
up

Gość nwjwdn
a łądna jesteś?

Gość echhhhh
według siebie przeciętna, mam brzydki nos z profilu,kilka wad ale dbam o siebie, mimo wszystko rzadko ktos na mnie zwraca uwage

Gość nwjwdn
hm, a może mało pewna siebie? cicha? nieśmiała? wiesz ja też mam okropny nochal a mimo to mówia mi że jestem ładna, a nawet sliczna. Tylko jakoś nie mogę sobie nikogo znajść. więc nie wiem jak to jest. I też mnie jakoś tak często nie podrywaja.

"Moniczka213123 Bo faceci są tak juz zaprogramowani ,że to oni lubią się o dziewczynę starać , ,,polować" ,a jeśli to ona się im narzuca , widzą ,ze jest zdesperowana to zaczynaja miec o niej niższe mniemanie i juz nie jest taka atrakcyjna w ich oczach bo skoro tak panicznie chce zwiazku tzn ,że raczej nie ma grona adoratorow" Nie wiem co za faceci:P.Na pewno ten tekst nie jest o mnie:P.

Gość echhhhh
jestem cicha i raczej niepewna siebie ale walcze z tym, wydaje mi sie ze gdybym byla ladna to zadna pewnosc siebie nie bylaby potrzebna bo jak nie w realu to taki chlopak ktoremu bym sie spodobała znalazłby sposób zeby mnie poznac. A jakos nikogo takiego nie bylo i nie ma. I na dzien dzisiejszy moja samoocena ciagle spada w dol, bo jak tu sie podbudowywać? Mam 18 lat.

Gość echhhhh
up