Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pszczelarka z Suwalszczyzny

Co ugotowac na weekend?

Polecane posty

Chcialabym zrobic jakis naprawde super smaczny obiad na niedziele dla mojego chlopaka. Co polecacie? Czy ktos wie jak przyzadzic idealna karkowke z patelni?

Wole blondynow:D

Gość pokroić na plastry
obsmażyć i dusić z cebulką jesli nie masz doświadczenia lepiej nie rób karkówki zrób schabowe w panierce tego raczej nie można zepsuć

pokroj filet z kurczaka w kostki na patelnie to z przyprawami, do tego papryka, groszek, kukurydza, cebulka. niechaj sie dusi to razem. I ugotuj ryz. Potem wszystko wymieszaj. I do tego winko.

W tym caly problem, bo ostatnio na Litwie jedlismy taaaaaaaaka karkowke...po prostu nie do opowiedzenia jaka pyszna byla. Chcialabym zrobic taka sama, ale nie mam pojecia jak...

Hehehe, niestety Fiku ma racje - moj Mezczyzna stwierdzil, ze taaaka karkowke to on moze 3 razy dziennie jesc. A co do drobiu - to mowi, ze z drobiu to on najbardziej wieprzowine lubi:D:D:D::D:

Fiku nie ma racji :) Poniewaz wyznacznikiem meskosci jako takiej na pewno nie jest dieta :) A to, ze akurat Twoj facet woli karkowke od drobiu - ok. Moja znajoma tez woli.