Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biznes plan nie moj

Chlopak chce bym dolozyla do jego interesu, a ja nie jestem przekonana...

Polecane posty

Gość biznes plan nie moj

Moj facet to ciapa. Przykro mi to pisac, ale taka prawda. Nie moze sie utrzymac w zadnej pracy na dlzuej i stwierdzil ostatnio, ze jest widocznie skazany na prowadzenie wlasnego biznesu;) Wymyslil wiec przewoz ludzi za granice:O Jak mi opowiadal o tym to ja nie widze w tym najmniejszego sensu, o dochody tez bedzie ciezko. W dodatku on nie mysli pracowac tylko siedziec w domu i brac kase, a na trasy zatrudniac kierowce. Problem polega na tym, ze brakuje mu 30. tys. i z prosba o pozyczke zwrocil sie do mnie. Wie, ze mam oszczednosci i stad ta prosba. Przekonywal mnie dlugo, ja mu tlumaczylam, ze to nie wyjdzie, on ze w ciagu 3 miesiecy juz mi zwroci ta kwote. Matko przeciez to sie kupy nie trzyma:O To jego tylko wyobraznia. Gdy powiedzialam, ze przekonana nie jestem to sie wkurzyl, ze przeciez dobrze zarabiam, ze wydaje na szmaty mnostwo forsy i na podroze, a jemu zaluje pomoc:O Nie dal sobie nic wytlumaczyc. Czy ktos podjalby takie ryzyko w tej sytuacji?

Gość taka sobie żoneczka
ile z nim jesteś ? jak długo się znacie ? ale raczej nie poszła bym na interes pożyczania...dobry zwyczaj nie pożyczaj.. jak pójdzie interes to super a jak nie to co ? odda ci kase? czy się zwinie

Gość UBAW PO PACHY :d
Twoj facet to nie tylko ciapa ale i liczyc nie umie :D.Jak on chce zarobic 30 tys na czysto w 3 miesiace na transporcie ludzi za granice :D Moj sasiad tez wozi (sam) ludzi za granice busem 9 osob i ostatnio mowil ze po oplatach i kosztach utrzymania samochodu wychodzi mu ok 3 tys na czysto.Ja bym mu nie dala kasy bo jak on ma takie wyobrażenia ze tyle wyciagnie to moze po miesiacu sie zniechecic a pozniej to wiesz bedzie dalej biznesy robil :D

Gość takie tam gadanie
nie, nic nie pożyczaj. Skoro już na starcie sam się nie angażuje i nie chce robić - tylko zbierać kasę - to znaczy, że się nie nadaje do roboty! A nie, że jest skazany na własny biznes :) Doopa zawsze będzie doopą. Gdyby się nadawał do biznesu byłby obrotny. A nie jest. Nic nie pożyczaj.

Gość UBAW PO PACHY :d
A on ma juz samochod.Bo wiadomo do takich celow nie kupi starucha 10 letniego bo wiecej wyda na naprawy jak bedzie mial zysku.Noi wiadomo jak zatrudni kierowce bo watpie ze ktos bedzie chcial u niego robic na czarno (za bardzo odpowiedzialna praca)to dopiero zobaczy ile to kosztuje.To jest ryzykowny biznes bo konkurencji jest w chuj.Ja np. mieszkam na mazurach i przejazd odemnie do Niemiec to koszt 350 zl czy to tak wiele.Teraz wlasciciele busow wożący ludzi na lotnisko nawet narzekają jak z mojej miejscowosci na lotnisko bilet to 80 zl (ostatnio tak placilam) wiec kokosow nie ma a jak juz pisalam konkurencja po chuju.

moze on ukraincow przez granice do niemiec bedzie wozil. wtedy faktycznie moze mu sie zwroci... :D

Gość ghhdhd
nie porzyczaj

Gość NIE DAJ SIĘ NACIĄGNĄĆ
Chłopak jest bezczelny! Dlaczego Ty masz jemu pożyczać? Niech poszuka jelenia w własnej rodzinie. Przecież może wziąć kredyt na otwarcie działalności.Nawet gdybym z nim mieszkała nie zgodzilabym się na żadne pożyczki.Dobry zwyczaj nie pożyczaj! Ciekawe skad potem Ci zwróci?