Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęślliwy leszek

Rodzice szkolnych prześladowców! Ta która mi dała popalić odebrała sobie życie

Polecane posty

Gość szczęślliwy leszek

Dziewczyna ktora przesladowala mnie w szkole. Byla inicjatorka, odebrala sobie zycie. W dodatku oskarzyla mnie oto ze probowalem ja zgwalcic. Dzieki Bogu nagralem na komorke to jak mnie szantazowala, smiala sie ze mnie i mowila te obrzydliwości na mój temat. Puściłem to do internetu. Oprócz tego ktoś puścił nagie fotki jak jest z chłopakiem tej ladacznicy. I co? jej tatuś był wczoraj u mnie i groził że mnie zabije! Klasa twierdzi że to moja wina i nienawidzi mnie jeszcze bardziej niż przed!Wszyscy chcieli żebym jej odpuścił i nie oskażał jej o pomówienia. A ja chodze dumny a jej ojcu powiedziałem żeby się cieszył że ta szmata zdechła a nie ja. Odebrała sobie życie tabletkami. A ojciec tej dziewczyny jest dla mnie po prostu bezczelny. Źle wychował sobie córunie a teraz mnie oskarża że jej zrobiłem krzywde a unikałem jej,nawet jej cześć nie mówiłem bo to po prostu nie był mój poziom.

Gość jkgigigglkg
Bardzo dobrze. Mnie tez prześladowali. Tylko dziewczynie gorzej(jestem dziewcz.) .wiele razy zyczy lam im śmierci. Nigdy sie nie spełniło.

Gość ala21233
Jak nigdy nie mowie ze to prowo to teraz mowie juz taka historia byla w mediach za wrzucanie do neta poszedl do poprawczaka albo wiezienia nie pamietam. A tak ogolnie to trzeba byc smieciem zeby cieszyc sie z czyjejs smierci czy nieszzczescia i mscic sie to byc idiota

Gość szczęślliwy leszek
Dlatego wkurza mnie bezczelność takiego popieprzonego tatusia. Jak bardzo przeżywa to że jego córeczka nie żyje. Teraz pewnie smaży się w piekle.

Gość znam to:/
0/10 ale jak znam głupote tutejszych mamusiek to polowa sie nabierze prowokacja tepe strzaly!!!!!!!!!!

Gość szczęślliwy leszek
A jak ona mnie oskarżyła o coś czego nie zrobiłem. O mało do szpitala ze stresu nie wylądowałem to co? miałem stać z boku. Nienawidze jej i ciesze się patrząc na nieszczęście tego tatusia. On pewnie był dumny z córeczki że gnębi jakiegoś chłopaka. I do tej pory, nawet udowodniono jej wine on twierdzi że jego małe szmacisko zostało sprowokowane do tego.

trzeba być chorym, zeby cieszyc sie z czyjejs smierci albo nawet zakladac takie idiotyczne prowo. polecam wizyte u psychiatry :/.