Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaniesiona

znalazłam coś dziwnego u faceta na kompie

Polecane posty

Gość onaniesiona

Przyznaję się - grzebałam mu trochę na kompie. A konkretnie - kilka miesięcy temu on był wobec mnie nie fair (umawiał się na niby randki z koleżanką będąc ze mną w związku itp). Nie ważne teraz skad to wiem - po prostu wiem i on się przyznał, ale miał tego więcej nie robić. Moje zaufanie zostało jednak poważnie nadszarpnięte. Pewnego dnia nie mogłam już wytrzymać i weszłam do jego komputera. Wzięłam tylko na wyszukiwanie treści, plików i wpisałam imię tej dziewczyny. Czekałam czy coś on o niej ma zapisane na kompie - sama nie wiem co. I co znalazlam... taki plik, który nie wiem jak mam rozumieć. On ma utworzonego go w wordzie.W pliku są imiona 10 dziewczyn (w tym jest imię moje i tamtej dziewczyny) a do tego dopisane jakieś skróty typu anal, oral itd. Po pierwsze to on miał przede mną jedną dziewczynę, po drugie skróty przy moim imieniu nie zgadzają sie z prawda, bo przy moim imieniu jest "anal" a nigdy tego nie robiliśmy. Napiszę dalej jeśli ktoś jest zainteresowany rozwikłaniem co to ma być. Mogę nawet zamieścić wycinek tego pliku, tylko nie wiem jak go wkleić. Powiem wam ze jak to przeczytałam przeszło mnie jakieś obrzydzenie :O

Gość hgfhgjkuk
moze ten dopisek ''anal'' to jest to rzecz do zrobienia z tobą :D lista celow haha

Gość poiuhgfdxz
ruchacz pospolity z niego :O notuje co z ktora robil. A feee :o pogon dziada!

Gość onaniesiona
wszystkie skróty jakich użył to: - nothing N - finger F - oral O - shot S - room R - anal A Używa też duzej literki P, ale nie ma jej w tej "legendzie" Przy żadnej dziewczynie nie postawił S, ale posawil przy kilku P (P i S mają ten sam kolor). Kazda literka jest w innym kolorze.

Gość olalalakla
jak można wejśc w komputer?? :classic_cool:

Gość Kornelia na gorąco:)
To teraz zobacz co jest wpisane pod ta z która na randki chodził. Pewnie cię zdradził:) sobie spis chłopak prowadzi co z która i co będzie robił. Swoje cele zdobyte i do zdobycia. Ma ciebie ale zalicza. Żal

Gość Gerton
To "sportowiec - wyczynowiec". Po co Ci taka łajza?

Gość brutalnie, przykro mi
A twoim imieniem oznaczona jesteś nie ty, ale inna laska nosząca takie samo imię.

Gość brutalnie, przykro mi
Stąd ten "anal" przy jej imieniu.