Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koy5kpotrkytp

Dziewczyna mojego byłego wpieprza sięw moje życie

Polecane posty

Gość koy5kpotrkytp

To jużprzestało byćzabawne. Byliśmy dośćburzliwąparą, schodziliśmy i rozstawaliśmy się, on myślał o oświadczynach, ostatecznie nic z tego nie wyszło i od ponad roku nie jesteśmy razem (rozstaliśmy siępolubownie, po prostu za dużo nas dzieliło). Praktycznie nie utrzymujemy kontaktu; ograniczamy siędo życzeńurodzinowych przez portal społecznościowy. Złożyłam mu życzenia (tak jak on mi wcześniej), i to było ogniwem zapalnym. Dostałam od niej wiadomość, czy nie mam swojego życia, że on jest zajęty i żebym spadała itd. Kij z tym, zignorowałam tęwiadomość, po co mam siędenerwować. Potem okazało się, że napisała teżdo faceta, z którym sięspotykam od dłuższego czasu (musiała śledzić mój profil przez profil mojego byłego, bo wszystko mam ukryte przed nieznajomymi, i stąd wiedziała, że z kimś sięspotykam). Nie wiem jakie głupoty tam powypisywała, ale nie chciał dzisiaj ze mnąrozmawiać(mamy sięwidziećjutro) :O I co ja mam teraz zrobić? Nie chcę żeby jakaś furiatka mieszała mi w życiu...

Gość koy5kpotrkytp
Właśnie nie dowiedziałam się co mu powiedziała. Pewnie chciała dać mi "nauczkę" :O Ale obawiam się, że mogła czytać nasze stare rozmowy (moje i byłego) i coś stamtąd powyciągała. Przeraża mnie to, że mnie śledzi :O

Gość fjckck
Przede wszystkim uzywaj spacji osle

Gość gacuś
no to napisz chłopakowi że się ciebie uczepiła bo jest zazdrosna o twoją przeszłość. skoro znalazła twojego chłopaka przez profil byłego to na pewno sprawdzała też rozmowy i pewnie o to chodzi.

Gość koy5kpotrkytp
Używam spacji a po wysłaniu znika w niektórych miejscach. Nie wiem czemu, ośle

Gość Wojna to wojna
Zadzwon do bylego i zazadaj rozmowy wyjasniajacej. Wysmiej go ze jeszcze nie zakontraktowany a juz na smyczy i powiedz ze o sobie to jej moze mowic co chce ale Ty nie zyczysz sobie aby ona grzebala w Twoich sprawach. Potem zloz mu kondolencje , ze moze sie jej oswiadczycc bo przy takim pilnowaniu to i tak nie ma juz szans na wet na gadanie z inna kobieta. A nawet jak jakas pozna to ona wszystko rozwali tak jak wlasnie rozwala zycie Tobie. I zeby uwazal bo rozwalanie zycia Tobie moze byc smieszne ale jak tego teraz nie zastopuje to ona moze rozwalic zycie i jenmu samemu tez. I to bedzie mniej zabawne. Niech on jej postawi ultimatum , ze albo ona teraz sama zadzwoni do Twojego faceta i przyzna sie ze jest swinia i chciala Ci pomieszac szyki , albo niech on z nia raz na zawsze zerwie ibo z taka pluskwa lepiej nie miec nic wspolnego dla swojego wlasnego dobra. Mozesz tez puscic po znajomych jaka ona jest aby zaden inny facet w to nie wlazil.

Gość koy5kpotrkytp
Gacuś, pewnie tak zrobię, ale wtedy będzie afera, że znowu z nim rozmawiam itd :O Gdybym wiedziała, że wysłanie głupich życzeń skończy siętakim dramatem, to nic bym do niego nie pisała.

Gość koy5kpotrkytp
Wojna to wojna, dzięki za radę. Chcętylko, żeby odjebała sięode mnie i od mojego życia. Ona mnie nie interesuje i nie mam zamiaru taplaćsięw tym bagnie pisząc do jej znajomych itd. Obawiam siętylko tego, co zacznie sięteraz, kiedy z nim porozmawiam. Nie wiem czy on o tym jużwie, czy nie

Gość gacuś
przecież napisanie życzeń nie jest czymś złym. miałaś z nim kiedyś sprzeczkę bo był zazdrosny o byłego?

Gość koy5kpotrkytp
Gacuś, kogo masz na myśli? Tego, z którego sięspotykam czy mojego byłego faceta?

Gość koy5kpotrkytp
z którym* sięobecnie spotykam :D

Gość gacuś
myślę że twój były szybko rzuci tą dziewczynę bo widać że jest wkurzającym człowiekiem i wtedy da ci spokój

Gość gacuś
tego z którym się teraz spotykasz, czy miałby pretensje o to że napisałaś te życzednia

Gość to jakaś wariatka
powinna do swojego faceta gadać to co się jej nie podoba a nie do obcej osoby gnój robić. " pewnie tak zrobię, ale wtedy będzie afera, że znowu z nim rozmawiam " Obawiam się że na tym etapie w którym jesteś to nie masz już nic do stracenia a twój były powinien mieć świadomość z jaką wariatką się związał i jaki żur zrobiła za głupie złożenie życzeń. Może ona chociaż z jego strony poniesie jakieś konsekwencje.

Gość koy5kpotrkytp
Gacuś, myślę, że nie miałby pretensji o to. Gdybym utrzymywała częsty kontakt z byłym to owszem, ale nie to. Więc musiała mu cośnagadać. To jakaśwariatka - no w sumie. Zadzwoniędo niego (a nawet nie mam jego nr telefonu)!

Gość Case study
Ja bym pogadała ze swoim a tamtych oboje zlała. Tamta to jakaś wariatka. Chcesz żeby CI więcej syfu narobiła. Mi poradzono że "kupy się nie rusza, tylko zasypuje piachem żeby nie śmierdziała". A jak chce to niech sobie go w złotej klamce trzyma.

Gość koy5kpotrkytp
Case study, a jeśli ona posunie siędalej? Na pewno zna już moich znajomych, z kim siętrzymam, gdzie sięuczę i pracuję... :O

Gość Wojna to wojna
Bagno czy nie ale zdaj sobie sprawe , ze jak Ty teraz tego raz na zawsze nie zalatwisz to ona bedzie po Tobie jezdzic calee lata, skoro juz zaczela i nikt jej nie przystopuje. To jest tak jak z pluskwami. Musisz wyczyscic wszystko i odkazic az do zywego kamienia bo jak tago nie zrobisz to pluswy znowu sie odrodza rozleza i zaczna podgryzac. Ty nie masz wyjscia jak chcesz miec spokoj w zyciu.

Gość to jakaś wariatka
"Mi poradzono że "kupy się nie rusza, tylko zasypuje piachem żeby nie śmierdziała" I takie jednostki właśnie żerują na takim podejściu i robią co im się żywnie podoba bez żadnych konsekwencji. Utwierdzają się w przekonaniu że dobrze robią i nikt im nie podskoczy i nauczone doświadczeniem panoszą się coraz bardziej między ludźmi.

Gość Case study
Cóż jeśli ona posunie sie dalej, to nic nie poradzisz innego jak "kopnąc ją mocniej"

Gość Case study
Nie zapominaj że można kogoś pozwać o zniesławienie.

Gość koy5kpotrkytp
Dziękujęwszystkim za rady. Na razie dzwonię do niego i pytam o co chodzi. Profilaktycznie wywaliłam go ze znajomych, żeby nie mogła już mnie śledzić.

Gość to jakaś wariatka
znajomi i chłopak jeśli są stabilni to powinni przede wszystkim tobie wierzyć, a jeśli jakaś obca psycholka jest w stanie między nimi namieszać tzn. że ile warci są tacy znajomi i chłopak. Miałam kiedyś taką koleżankę. Też było z niej niezłe zioło, awanturnica i manipulantka i też mi zrobiła podobny syf i dodam że równie abstrakcyjny czyli z jakiejś igły zrobiła widły i przekręciła jeszcze kota ogonem. Nie wiadomo czy celowo w złej wierze (chociaż wiedziałam że jest do tego zdolna) czy po prostu sama coś źle zinterpretowała, w każdym razie wszystko doszło do mojego faceta. Najpierw też był obrażony i w ogóle nie chciał ze mną rozmawiać. Ja nie wiedziałam o co chodzi ale nie odpuszczałam, naciskałam na wyjaśnienie co takiego się wydarzyło, aż w końcu mi powiedział o co chodzi. I ty też autorko powinnaś naciskać swojego faceta na wyjaśnienie. Jeśli się uprze, nic nie wyjaśni i da wiary jakiejś obcej osobie to dupa z niego nie facet i lepiej rozglądaj się już za innym.

Gość koy5kpotrkytp
Słusznie. Boże, nie może być dobrze, zawsze musi byćjakiś problem, choćby z dupy wzięty :O

Gość hhhjgfhdghj
I jak? Rozmawiałaś już ze swoim partnerem lub byłym?

Gość koy5kpotrkytp
Tak, rozmawiałam z tym obecnym. Pokłóciliśmy się, super. Suka dopięła swego. Dziś już nic z tym nie zrobię, wychodzę ze znajomymi, muszęodreagować i sięz tym "przespać". Eh.

Gość Sony i orange
Obrzydliwe! Od dawnaex i wpieprza się w twoje życie? Straszne :-( Masz dwie możliwości: 1. powiedz byłej suce, że jak ją zobaczysz na swoim osiedlu to obecna nie popuści i ją zaoiuoiuibie czyli nie popuści a ty wzruszysz ramionami 2. powiedz, że to nie twoja sprawa i dąsy nie do ciebie, bo jesteś czyściutki jak łza. Miała swoje minut, nie przyszła, więc niech się jbgubrtzu