Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietymamdowaspytanie

dałybyscie szansę takiemu facetowi który skończył zawodówkę ale..

Polecane posty

potem jeszcze zrobił liceum i zdał maturę? Czy koniecznie musi być student medycyny po najlepszym ogólniaku w mieście ?

oczywiście że tak w dzisiejszych czasach wykształcenie to nie klucz do sukcesu tylko zaradność

Bo mam taki problem w tamtym roku chodziłem do technikum prawidłowo zdawałem od klasy do klasy jednak nie zdałem za wagary, w tym roku chodziłem do zawodówki jednak się wypisałem i mam możliwość iść do zawodówki albo do technikum ale te technika to byle jakie pozostawały. Co robić nie chce siedzieć bez szkoły dodam że wolałbym uniknąć zawodówki z tego względu że jestem za leniwy na praktyki

Gość sdcfr
ale... to ty jesteś przyjebana zakładając taki temat i myśląc, pomyśl lepiej czy on by dał szanse takiej durnocie jak Ty

Gość sdcfr
no i gitara.. myślałem że jesteś babą i się pytasz o faceta czy dac mu szanse

Gość kajdzior
wez sie za robote zadna nie poleci na frajera bez szkoly i kasy

Niestety ja dopiero układam plan na życie i nie jestem kobieta ehh ludzie gdybym urodził się w innej rodzinie, gdyby rodzice mnie inaczej wychowali gdyby namawiali do nauki, uczyłbym się chociaż na 4kach dziś chodziłbym do najlepszego ogólniaka w mieście a tak to lipa jednak ważne też jest gdzie się urodzisz a przede wszystkim w jakiej rodzinie..

Będę musiał, zdam to technikum może mi się jeszcze w życiu uda? Spróbuje. Adios 🖐️

Gość JaNieuk
Witam skończyłem zawodówke i jest mi z tym świetnie mam swoją działalność gospodarczą zarabiam od 7300 do nawet 13000tys i wali mnie to że nie mam szkoły i że jestem nieukiem ale mam kase niemartwie sie że mi braknie do pierwszego tak jak moim kolegom koleżankom po dobrych szkołach zarabiają po 1600 czy 1800zł.Wcześniej sie ze mnie śmieli że do niczego nie dojde a teraz to do mnie po prace przychodzą

Gość taka prawda........
wykształcenie wykształceniem a inteligencja i osobowość to inna sprawa:o obecnie jest tak wielu delikatnie mówiąc niezbyt rozgarnietych i chamów ze stopniami magistrów że formalnie pojmowane wykształcenie straciło na wartości