Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetkaaa1992

POMOCY !! moj chlopak chyba nic do mnie nie czuje..

Polecane posty

Gość anetkaaa1992

Witajcie, mam problem i chciałabym zwrocic sie do was o rade.. Chciałam zrobic mojemu facetowi niespodzianke i weszlam na jego konto na facebooku zeby dodac wspolne zdjecie z Turcji gdzie byliśmy na wakacjach. Przez przypadek weszłam w wiadomości i przeraziłam się.. zobaczyłam rozmowę z byłą dziewczyna z którą zerwał dwa lata temu, pare tygodni przed tym jak go poznałam i zaczęliśmy być razem.. On do niej cały czas pisał , wypytywał się co robi, prosił o to zeby się spotkali bo jest ciekawy jak ona wygląda.. Najgorsze jest to że pisał dużo o mnie, że jest mi ze mną bardzo dobrze, ale nie wie czy mnie kocha czy nie, coraz bardziej w ta watpi.. Było mi głupio ze to przeczytalam, wiem ze to prywatna sprawa, ale nigdy wczesniej go nie sprawdzałam.. Przyznałam się Tomkowi wczoraj ze to przeczytalam zrobil sie czerwony zaczal sie wykrecac, az w koncu kiedy spytalam sie czemu uwaza ze mnie nie kocha, wszystkiego sie wypral, stwierdzil ze bardzo mnie kocha ale nie jest pewny czy chce ze mna spedzic reszte zycia.. co mam o tym wszystkim myslec? Blagam pomozcie

Gość anetkaaa1992
czuje sie jakby ktos wbil mi noz w serce

Gość gdrftg
widac ze dalej cos czuje do bylej i to pewnie byla jego prawdziwa milosc, przykro mi

Gość anetkaaa1992
eh.. czy wszyscy faceci sa tacy sami ..