Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sony i orange

Zaginął mi kotek, nie ma go już 3 dni

Polecane posty

Gość Sony i orange

Szukam mojego ukochanego kotka. Biała sierść, malutki, cieplutki, choć niemłody. Zająłem się gupim szczurem, który znów uciekł i kotek się wkurzył. Opuścił mnie, a ja bez kotka umrę :-( Chcę mojego ukochanego kotka :-( Wszystko przez tego przebrzydłego czarnego szczura. Trzeba było przybłędy nie brać pod dach :-(

Gość Brubarbie
ciesz sie, ze nie masz juz szczura. kotek sie znajdzie, przetrzyma cie troche potem triumfalnie wroci i bedzie sie lasil. nie rycz juz. koty wracaja. szczzury tez, ale mnie szcury brzydza i zaraz rzygne

Gość Sony i orange
Chcę tylko kotka, szczurami się też brzydzę. Szczur już nie wróci, wypierdojzfrtgzteułem go na ryj.

Gość Brubarbie
no to fajno. maszproblem z glowy. szczura olej, a kotek wroci jak zglodnieje. pewnie jutro. kotek nic zlego nie zrobil, tylko ucikel na chwilke. kotki sa kochane, takie milusie, miekkie i niewinne. trzym sie i nie zapomnij dac kotkowi przysmakow po powrocie.

Gość Sony i orange
Dzięki, tak zrobię. Dla mo jego kotka gotów jestem pośwęcić własne życie i wszystko co kocham. Kupię mu rybę, tak bardzo lubi surową, moje kochanie :)