Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość henieeeek

Mój kumpel wpadł z kobietą... okazało się, że ma bachora z innego związku

Polecane posty

Gość henieeeek

Rozumiecie to? :-D Koleś poznał pół roku temu kobietę. Ona jest teraz z nim w ciąży i nagle okazało się, że ma 4 letniego bachora z innym facetem. W sumie zastanawiam się co ja bym zrobił na jego miejscu. Do głowy przyszły mi dwie rzeczy: - Zabiłbym to dziecko - zaciągnąłbym ją nawet siłą do ginekologa na skrobane Nie ma nic kurwa gorszego i upokarzające niż pracować na bachora obcego faceta :-O

Gość jednoosobowy głos tłumu
bardziej upokarzajace dla mnie jest np w ogole nie pracowac

nie rozumiem. to tamten facet nie płaci alimentów? ten od pierwszego dziecka?

Gość wifigdansk
wlasnie przeciez tamto dziecko ma juz ojca wiec nie musi twoj kolegta pracowac na to dziecko.

Gość henieeeek
Tak i płacić alimenty przez najbliższe 25 lat - jakie to proste :-D :-D :-D :-D :-D Na tego 4 letniego bachora z tego co wiem nikt nie płaci. Biologiczny ojciec pewnie siedzi za granicą i nie daje o sobie znać.

myślałam że obowiązek alimentacyjny dotyczy jedynie rodziców dziecka, nie macoch/ojczymów, w przeciwnym razie znajomy autora może oskarżyć swą wybrankę o oszustwo, zatajenie itd

"Tak i płacić alimenty przez najbliższe 25 lat" jak z nia bedzie to tez bedzie musial utrzymywać swoje a i tamtemu też kupić cos od czasu do czasu. ja bym zostawił kurwisko, które mnie tak oszukało. nie chodxi o to że ma dziscko tylko że skłamała

Gość typowa postawa jebnietych pola
czkow,cha cha,a to dlatego,ze jestescie podrobami prawdziwych mezczyzn,na zachodzie jest to calkowicie normalne,ze kobieta lub mezczyzna ma dziecko z poprzedniego zwiazku ale marnym,zakompleksionym polaczkom wiadomo,przeszkadza wszystko,najchetniej by chcieli super-laske,a sami nic nie maja do zaoferowania,zero wygladu,male zarobki,a do tego wielkie zero w lozku,cha cha cha zawsze,gdyz czytam takie wypowiedzi,to wiem,ze pisze to kretyn,z malym fiutem,he he

Gość henieeeek
Jacy wy kurwa rozkoszni jesteście... Przecież wiadomo, że jeśli facet będzie dawał pieniądze na swoje dziecko to matka będzie tą sumę przeznaczała też na utrzymanie tego drugiego. Jednemu da jeść i kupi zabawkę za pieniądze mojego kumpla, a drugi się będzie patrzył i głodował???? :-D

""Tak i płacić alimenty przez najbliższe 25 lat" jak z nia bedzie to tez bedzie musial utrzymywać swoje a i tamtemu też kupić cos od czasu do czasu. ja bym zostawił k**wisko, które mnie tak oszukało. nie chodxi o to że ma dziscko tylko że skłamała" Ja tu nie widzę nic napisanego o kłamaniu:P.

Gość henieeeek
Gdyby wiedział, że ma dziecko to by ją kopnął w dupę. Może to wam się nie podobać i nazywać mnie od posiadacza małego fiutka, ale to jest darwinizm i czysty biologia. Każdy chce przekazać swoje geny, a nie zapierdalać w pocie czoła, żeby zapewnić sukces ewolucyjny innemu facetowi 🖐️

"typowa postawa jebnietych pola czkow,cha cha,a to dlatego,ze jestescie podrobami prawdziwych mezczyzn,na zachodzie jest to calkowicie normalne,ze kobieta lub mezczyzna ma dziecko z poprzedniego zwiazku ale marnym,zakompleksionym polaczkom wiadomo,przeszkadza wszystko,najchetniej by chcieli super-laske,a sami nic nie maja do zaoferowania,zero wygladu,male zarobki,a do tego wielkie zero w lozku,cha cha cha zawsze,gdyz czytam takie wypowiedzi,to wiem,ze pisze to kretyn,z malym fiutem,he he" Półgłówku tylko że tam zarabiają więcej:P.

Przecież wiadomo, że jeśli facet będzie dawał pieniądze na swoje dziecko to matka będzie tą sumę przeznaczała też na utrzymanie tego drugiego. - z jakiej racji :D "przecież wiadomo" chyba nie występuje w żadnym przepisie Jednemu da jeść i kupi zabawkę za pieniądze mojego kumpla, a drugi się będzie patrzył i głodował???? - a co go to obchodzi? jeśli ma pieniądze, gest itd to może i tamtemu coś kupi, to autor postawił tezę, że to haniebne, ja pewnie też bym coś tam kupiła takiemu dziecku

Gość ndnnei
taki babsztyl to porazka,kopnelabym w tylek krowe rozplodowa,nie cierpie takich bab,oststnio taka jedna co ma 3 dzieci kazde z innym facetem uczepila sie mojego meza,pogonilam gdzie pieprz rosnie,brrr,won

miała 3 dzieci i ganiała za facetem w związku? :O fajny przykład dla tych dzieci:O

" i nagle okazało się, że ma 4 letniego bachora z innym facetem." - to chyba znaczy, że nie wiedział

Gość henieeeek
"a co go to obchodzi? jeśli ma pieniądze, gest itd to może i tamtemu coś kupi, to autor postawił tezę, że to haniebne, ja pewnie też bym coś tam kupiła takiemu dziecku" Mogę dać numer konta. Zrobisz przelew dla obcego bachora skoro masz takie dobre serduszko? Widzisz, problem w tym, że zawsze jest coś za coś. Jeśli matka przeznaczy połowę z alimentów mojego kumpla na to drugie dziecko, to nie tylko będzie to szło z jego ciężkiej pracy, ale też ubędzie temu pierwszemu dziecku? Rozumiesz, czy to nie dochodzi do twojego móżdżku nasiąkniętego estrogenem?

Rozumiesz, czy to nie dochodzi do twojego móżdżku nasiąkniętego estrogenem? - :D to chyba nie było do mnie XD

Gość Uroczy Szymuś
Trza uważać komu się wsadza.

heniek, kotku, jesteś zwykłym hejterem i prowokacją oraz kompletnie nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi słonko, wyciąłeś fragment który Ci się najbardziej spodobał do hejtowania nie karmić trolla:)

Jeśli matka przeznaczy połowę z alimentów mojego kumpla na to drugie dziecko, - prawo pozwala na to? nie wiem pytam się

Gość Okulary bez bruneta
Ależ ona chyba po to machnęła sobie drugie dziecko, żeby poprawić byt temu, które już jest. Dziwisz się jej? Przecież to matka.

22:22 [zgłoś do usunięcia] Okulary bez bruneta Ależ ona chyba po to machnęła sobie drugie dziecko, żeby poprawić byt temu, które już jest. Dziwisz się jej? Przecież to matka." A skąd wiesz czy się o to starała:P?

Gość Okulary bez bruneta
Przyznaję. Nie wiem. :)