Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karola21

Pigułki anty! PROSZĘ O POMOC

Polecane posty

Gość Karola21

witam, mam pewniem problem. od 9 miesięcy biore Yaz, to są moje pierwsze pigułki- dodam, ze lekarz przepisał mi je bez zadnych testów.. Czuje sie bardzo źle, miewam stany depresyjne, jestem drażliwa, płacze z byle powodu jak mała dziewczynka.. a libido jest zerowe. Zastanawiam sie co z tym zrobić. Czy zrobić sobie wkoncu(!) te badania hormonalne i zacząć stosować inne tabsy, które może będa lepiej dostosowane do mojego organizmu? Biore jeszcze pod uwagę całkowite odstawienie pigułek. Jestem młodą osobą, więc nie chce niszczyć bardziej swojego zdrowia niz to potrzebne, wizja przyjmowania proszków przez minimum 20-30 lat jest przerazająca. Poza tym, nie mam pewności czy jakiekolwiek tabletki będa na tyle dobrze dostosowane zebym była znów cieszącą się życiem i seksem kobietą. Słyszalam, że czasami żadne pigułki nie są odpowiednie... więc wizja odwiedzania co chwile ginekologa i wypróbowywanie nowych pigułek mnie nie nęci... strata czasu i pieniędzy. Sama nie wiem, jakbym miała gwarancje, że wszystko będzie dobrze to bym tak na pewno zrobiła.. może faktycznie odstawić je z korzyścią dla zdrowia i samopoczucia? Czy jednak spróbować z tymi badaniami i nowymi pigułkami? Ktoś poradzi? pozdrawiam i z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi!!!!

Gość ajaadjadasfhf
jakie badania hormonalne? żaden lekarz nie robi takich testów, co Ty wymyśliłaś..idź i powiedz że źle się po nich czujesz

Gość ftnfyjguym
Nikt nie zgadnie jak bedzie w twoim przypadku.